آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه املت بروکلی و میگوی آسیایی

املت بروکلی و میگوی آسیایی

  • مناسب برای ۲ نفر
  • ۳۸۶ کالری

این املت با طعم چیلی، سریع، ارزان و خوشمزه است و می‌تواند با مواد متداولی که حتما داخل آشپزخانه‌تان دارید، درست شود.

  • زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۱۲ دقیقه
  •  ۲۲ دقیقه

 

مواد لازم

تخم مرغ زده‌شده۴ عدد
آب لیمونصف
روغن آفتابگردان
گلچه‌های بروکلییک مشت بزرگ
میگوی درشت پخته۲۰۰ گرم
چیلی قرمز، خردشده۱ عدد
سیر بزرگ، خردشده۱ حبه

مراحل پخت

  • ۱تخم‌مرغ‌ها و آب لیمو را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کنید. بروکلی را اضافه کرده و برای ۲ دقیقه تفت دهید. میگو، چیلی، و سیر را اضافه کنید و تا زمانی که بروکلی نرم شود، بپزید. همه‌ی مواد را داخل بشقاب خالی کنید و تابه را تمیز کنید.

 

  • ۲کمی روغن در تابه بریزید و گرم کنید. نصف مخلوط تخم‌مرغ را در آن خالی کنید و تابه را بچرخانید تا کاملا پخش و نازک شود. وقتی پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد. سپس در دیس خالی کرده و گرم نگه دارید. به‌سرعت یک املت دیگر درست کنید. نصف مخلوط میگو را روی هر کدام از آنها بریزید. آنها را به شکل رول بپیچید و در صورت تمایل در هنگام سرو، مقداری سس صدف رویشان بریزید.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *