آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه خوراک لوبیای مکزیکی

  • مناسب برای ۴ نفر
  • ۴۱۹ کالری

در این خوراک تند و خوشمزه از گوشت گاو، لوبیا و فلفل چیپوتل (جالاپنوی دودی) استفاده شده است. مطمئنا طعم دودی و تند آن را دوست خواهید داشت.

مواد لازم

  • زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
  • زمان پخت : ۴۵ دقیقه
  •  ۵۰ دقیقه
– پیاز خردشده۱ عدد
– فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده۱ عدد
– روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
– پودر چیلی۱ قاشق چای‌خوری
– گوشت گاو چرخ شده۵۰۰ گرم
– لوبیای پخته‌شده۴۱۵ گرم
– استاک گوشت۱۵۰ میلی‌لیتر
– خمیر چیپوتل۱ قاشق غذاخوری
– برگ‌های گشنیزبرای سرو
– برنجبرای سرو
– ماستبرای سرو

مراحل پخت

  • ۱پیاز و فلفل دلمه‌ای را به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، روی حرارت متوسط در روغن زیتون سرخ کنید. شعله را بالا ببرید و پودر چیلی را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن گوشت چند دقیقه بپزید. گوشت را تا زمانی که قهوه‌ای شده و آبش تبخیر شود، بپزید.
  • ۲لوبیاهای پخته، استاک گوشت گاو و خمیر چیپوتل را اضافه کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت کم، آرام بجوشانید. سپس ادویه بزنید، روی آن برگ‌های گشنیز بپاشید و با برنج و ماست سرو کنید.

منبع: راستینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *