طرز تهیه خوراک لوبیای مکزیکی
- مناسب برای ۴ نفر
- ۴۱۹ کالری
در این خوراک تند و خوشمزه از گوشت گاو، لوبیا و فلفل چیپوتل (جالاپنوی دودی) استفاده شده است. مطمئنا طعم دودی و تند آن را دوست خواهید داشت.
مواد لازم
- زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
- زمان پخت : ۴۵ دقیقه
- ۵۰ دقیقه
– پیاز خردشده۱ عدد
– فلفل دلمهای قرمز خردشده۱ عدد
– روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
– پودر چیلی۱ قاشق چایخوری
– گوشت گاو چرخ شده۵۰۰ گرم
– لوبیای پختهشده۴۱۵ گرم
– استاک گوشت۱۵۰ میلیلیتر
– خمیر چیپوتل۱ قاشق غذاخوری
– برگهای گشنیزبرای سرو
– برنجبرای سرو
– ماستبرای سرو
مراحل پخت
- ۱پیاز و فلفل دلمهای را بهمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، روی حرارت متوسط در روغن زیتون سرخ کنید. شعله را بالا ببرید و پودر چیلی را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن گوشت چند دقیقه بپزید. گوشت را تا زمانی که قهوهای شده و آبش تبخیر شود، بپزید.
- ۲لوبیاهای پخته، استاک گوشت گاو و خمیر چیپوتل را اضافه کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت کم، آرام بجوشانید. سپس ادویه بزنید، روی آن برگهای گشنیز بپاشید و با برنج و ماست سرو کنید.
منبع: راستینه