آشپزیخوراک و خورش

طرز تهیه کاری سیب زمینی و بوقلمون

در این روزهای زمستانی، خوردن غذایی که از درون گرمتان کند واقعا می چسبد. به همین منظور می خواهیم غذایی حاوی ادویه را به شما معرفی کنیم که علاوه بر خوشمزگی، سالم نیز هست. کالری سیب زمینی و بوقلمون همانطور که از نامش پیداست حاوی کربوهیدرات و پروتئین بالایی است. این دو درشت مغذی، مخصوصا برای کسانی که ورزش می کنند بسیار مفید است و به رشد عضلاتشان کمک می کند. کربوهیدرات سیب زمینی اصلا بد نیست و از کربوهیدرات های های پیچیده به حساب می آید. پس حتما این غذا را برای خود آماده کنید و به همراه خانواده از آن لذت ببرید.

مواد لازم  کاری سیب زمینی و بوقلمون

یک قاشق غذا خوری روغن آفتاب گردان

یک پیاز بزرگ که درشت برش خورده باشد.

یک فلفل سبز، بدون دانه و خرد شده

۲ قاشق غذا خوری پودر کاری

۲ حبه سیر، خرد شده

۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خورد شده

۳۰۰ گرم گوشت پخته بوقلمون، برش خورده به صورت مکعبی

۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته ( چه آب پز چه کبابی )، برش خورده به صورت مکعبی

۲ قاشق غذا خوری ترشی انبه

مقداری گشنیز که خوب خرد شده باشد.

برای سرو کردن می توانید از برنج یا نان در کنارش استفاده کنید:

دستور پخت  کاری سیب زمینی و بوقلمون

روغن را در یک ماهی تابه، روی شعله نسبتا بالا گرم کنید. پیاز و فلفل را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در ماهی تابه بپزید تا زمانی که نرم و متمایل به قهوه ای شوند. پودر کاری و سیر را اضافه کنید و سپس یک الی ۲ دقیقه ی دیگر بپزید. گوجه فرنگی ها و ۱۵۰ میلی لیتر آب را اضافه کنید. اجازه دهید مایع به جوش بیاید و به مدت ۵ دقیقه بجوشد.

شعله را کم کنید، بوقلمون و سیب زمینی را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بپزید. سپس به غذا چاشنی بزنید و ترشی انبه را اضافه کنید. روی غذا گشنیز بریزید و سپس با برنج و نان سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت، برای ۴ وعده است. هر وعده شامل یک کاسه می شود.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.

کالری: ۲۹۴

چربی در یک وعده: ۱۰ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۲ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۲۶ گرم

قند در یک وعده: ۱۱ گرم

فیبر در یک وعده: ۴ گرم

پروتئین در یک وعده: ۲۶ گرم

منبع: دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *