آشپزیپیش غذا و دسرسالاد و سس

طرز تهیه سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک

زمان آماده سازی

۵ دقیقه

مجموع زمان

۱۰ دقیقه

۴ نفر (حجم سرو: یک و نیم فنجان سالاد و حدود ۴/۱ قاشق غذا خوری دسر)

مانند همه مرکبات، پرتقال خونی منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است. اما ممکن است ندانید که رنگدانه قرمز آن، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی است.

مواد لازم سالاد پرتقال

  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه شری
  • ۴ پرتقال خونی، تقسیم شده (۳ قسمت، حدود ۱ فنجان؛ ۱ آب، حدود ۴/۱ فنجان)
  • ۱ قاشق چای خوری خردل
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل
  • ۱ قاشق کوچک پای اردک (۵-۶ اونس)، بدون چربی، پوست و استخوان (حدود ۴/۳ فنجان)
  • ۶ فنجان سبزیجات زمستانه سالاد (مانند رومیان، اسکارول و اسفناج)
  • ¼ فنجان فندق خرد شده پوست شده و سرخ شده

طرز تهیه سالاد پرتقال

  1. در یک کاسه کوچک، سرکه، آب پرتقال، خردل و روغن را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، اردک خرد شده، سبزیجات سالادی، فندق و پرتقال را ترکیب کنید. سپس با vinaigrette تزیین کرده و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده ۲۲۵
  • چربی در هر وعده ۱۰ گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۷ گرم
  • چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۱ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۱۵ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۱۸ گرم
  • فیبر در هر وعده ۴ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۴۵ میلی گرم
  • آهن در هر وعده ۲ میلی گرم
  • سدیم در هر وعده ۱۶۴ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۸۹ میلی گرم
منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *