طرز تهیه سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک
زمان آماده سازی
۵ دقیقه
مجموع زمان
۱۰ دقیقه
۴ نفر (حجم سرو: یک و نیم فنجان سالاد و حدود ۴/۱ قاشق غذا خوری دسر)
مانند همه مرکبات، پرتقال خونی منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است. اما ممکن است ندانید که رنگدانه قرمز آن، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی است.
مواد لازم سالاد پرتقال
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه شری
- ۴ پرتقال خونی، تقسیم شده (۳ قسمت، حدود ۱ فنجان؛ ۱ آب، حدود ۴/۱ فنجان)
- ۱ قاشق چای خوری خردل
- ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل
- ۱ قاشق کوچک پای اردک (۵-۶ اونس)، بدون چربی، پوست و استخوان (حدود ۴/۳ فنجان)
- ۶ فنجان سبزیجات زمستانه سالاد (مانند رومیان، اسکارول و اسفناج)
- ¼ فنجان فندق خرد شده پوست شده و سرخ شده
طرز تهیه سالاد پرتقال
- در یک کاسه کوچک، سرکه، آب پرتقال، خردل و روغن را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
- در یک کاسه بزرگ، اردک خرد شده، سبزیجات سالادی، فندق و پرتقال را ترکیب کنید. سپس با vinaigrette تزیین کرده و سرو کنید.
اطلاعات تغذیه
- کالری در هر وعده ۲۲۵
- چربی در هر وعده ۱۰ گرم
- چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
- چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۷ گرم
- چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۱ گرم
- پروتئین در هر وعده ۱۵ گرم
- کربوهیدرات در هر وعده ۱۸ گرم
- فیبر در هر وعده ۴ گرم
- کلسترول در هر وعده ۴۵ میلی گرم
- آهن در هر وعده ۲ میلی گرم
- سدیم در هر وعده ۱۶۴ میلی گرم
- کلسیم در هر وعده ۸۹ میلی گرم