آشپزیغذای بین المللی

آموزش پخت کراستینی گوجه فرنگی

۲ نفر (مقدار سرو: ۲ تکه نان و حدود ۳/۱ فنجان مخلوط گوجه فرنگی)

گوجه فرنگی آلویی معمولا دارای طعم بهتری است و نسبت به سایر گوجه فرنگی ها آب کمتری دارد، بنابراین برای این دستور غذا عالی هستند. اگر ورق پخت ندارید، ورقه های نان را به دقت بر روی صفحات فر بگذارید.

این غذای اشتها آور را سرو کنید و از مزایای تغذیه ای آن بهره مند شوید! گوجه فرنگی دارای لیکوپن است که به مبارزه بابیماری کمک می کند.

این دستور غذا: بدون گوشت، کلسترول پایین، و دارای چربی اشباع شده کم می باشد.

مواد لازم کراستینی گوجه فرنگی

  • ½ فنجان گوجه فرنگی آلویی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زیتون سبز خرد شده
  • ۱ قاشق غذا خوری کیپر
  • ½ قاشق چای خوری سرکه بالزامیک
  • ½ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یک هشتم قاشق چای خوری نمک دریایی
  • فلفل سیاه تازه
  • ۱ حبه سیر، خرد شده
  • ۴ (ضخامت ۱ اینچ) تکه نان فرانسوی
  • اسپری آشپزی
  • ۱ حبه سیر، نصف شده

طرز تهیه کراستینی گوجه فرنگی

  1. فر را تا دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید.
  2. ۹ ماده اول را ترکیب کنید.
  3. هر دو طرف تکه های نان را با اسپری پخت و پز خیس کنید؛ تکه های نان را در یک لایه بر روی یک ورقه پخت قرار دهید. هر طرف نان را به مدت ۴ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه قرار دهید.
  4. یک طرف نان را آغشته به سیر کنید. سپس مخلوط گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید.

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده ۱۰۹
  • کالری چربی در هر وعده ۲۳٪
  • چربی در هر وعده ۲٫۸ گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده ۰٫۴ گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۱٫۵ گرم
  • چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۰٫۷ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۳٫۱  گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۱۸ گرم
  • فیبر در وعده ۱٫۴ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۰
  • آهن در هر وعده ۱ میلی گرم
  • سدیم در هر وعده ۳۷۳ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۳۰ میلی گرم
منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *