آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه کادایف گردویی

 مواد لازم برای کادایف گردویی

رشته تل کادایف :نصف بسته یا ۱۰۰ گرم
کره :۵۰ گرم
شیر عسل :نصف قوطی
گردو آسیاب یا نیم کوب :یک پیمانه
دارچین :نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای :به میزان لازم
پودر نارگیل :به میزان لازم
آب :نصف پیمانه

طرز تهیه کادایف گردویی

رشته ها را خرد کنید و داخل تابه با کره تفت دهید. مواظب باشید تا نسوزند.حالا شیر عسلی و نصف پیمانه آب را اضافه کنید و تا شیرینی به خوردشان برود
و کمی هم نرم شوند.حالا گردو را اضافه کنید و با چشیدن، مزه اش را تنظیم کنید.
یعنی اگر احساس کردید کم شیرین است شیر عسلی بیشتری بریزید.
می توانید برای نوع گردویی این باقلوا از دارچین استفاده کنید.
هل، زنجفیل از دیگر طعم دهنده هایی هستند که می توانید به دلخواه برای این باقلوا  استفاده کنید.
گردو هم می تواند نیم کوب باشد تا کمی زیر دندان بیاید.
این شیرینی می توانه بسته به ذائقه شما خیلی سفت و شکننده یا نرم باشد.
اگر از تردی و کرانچی بودن رشته ها خوشتان می آید آب کمتری بریزید یا حذفش کنید.
با نصف پیمانه اب و کمی جوشیدن رشته هامون نیمه نرم و نیمه ترد می شوند.
پس به این نکته توجه داشته باشید.
با این رشته ها می توانید خیلی خیلی دسر ها و باقلواهای خوبی درست کنید. با ترکیب انواع مغزها.
مواد که داخل تابه یکدست شدند، یک قالب باقلوا یا اگر نداشتید یک ظرف لبه کوتاه را با فویل ضخیم بپوشانید و با کره چربش کنید.
حالا مواد را پرس کنید و بگذارید داخل یخچال.
قبل از گذاشتن در یخچال رویش را بطور سطحی خطوط برش بزنید و بعد از دو سه ساعت از یخچال بیرون بیاورید و برش بزنید.

نکات تکمیلی در مورد کادایف گردویی

کادایف گردویی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
کادایف گردویی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *