طرز تهیه دونات های خامه ای - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه دونات های خامه ای

دونات ها شیرینی های بسیار خوشمزه و با طعم و بوی دلنشین می باشند و شکل پفی آن ها آب دهان را راه می اندازد. با این که دسر پر کالری می باشد بزرگ ترها نیز مثل کوچک ترها از خوردن آن لذت می برند.

پیشنهاد می کنم برای یک روز هم که شده رژیم را فراموش کنید و این دونات های خوشمزه را برای خود و خانواده درست کنید.

مواد لازم دونات

  • ۲۰۰ گرم پنیر کاتیج
  • ۷ قاشق سوپ خوری آرد
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۳ قاشق سوپ خوری شکر
  • مقداری جوش شیرین
  • سرکه
  • روغن گیاهی
  • پودر شکر

طرز تهیه دونات

شکر، پنیر و تخم مرغ را داخل ظرفی ترکیب کنید.

مقدار بسیار کمی جوش شیرین داخل قاشق بریزید و روی آن چند قطره سرکه بریزید. سپس آن را داخل مواد بریزید.

آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

روغن را در تاوه ریخته و روی گاز قرار دهید.

طرز تهیه دونات خامه ای

خمیر را دایره دایره کنید. هنگام دایره کردن خمیرها از آرد استفاده کنید تا به دست ها نچسبد.

دونات ها را در روغن کاملا سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. برای اینکه مغز پخت شود باید روغن روی دونات ها را در تاوه بپوشاند.

سپس دونات ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی و روغن اضافی آن را بگیرد.

در انتها روی دونات ها شکر وانیلی، دارچین و پودر قند بریزید.

منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.