آشپزی

طرز تهیه رول کلم و گوشت بوقلمون

چطوری یک غذای خوشمزه با چاشنی کلم درست کنیم؟ در این دستور آشپزی شما با طرز تهیه یک غذای مقوی آشنا خواهید شد.

مواد لازم رول کلم

  • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۹۰۷ گرم گوشت بوقلمون
  • ۱۳۶۰ گرم کلم
  • سس گوجه فرنگی
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • یک پیمانه برنج قهوه‌ای
  • یک و یک چهارم پیمانه آب
  • دو قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • سبزیجات تازه و ماست یونانی

طرز تهیه رول کلم

  1. ماهیتابه  را بر روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی روغن به آن اضافه کنید. پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید. حرارت را کمی بلند کنید و گوشت بوقلمون را به آن اضافه نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
  2. حرارت را کم کنید. کلم را به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد. سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده،برنج، آب، نمک، فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید بجوشد و سپس حرارت را کمتر کنید. به مدت یک ساعت بپزید. اگر برنج نپخته بود به آن یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. با ماست و سبزیجات دیگر سرو کنید.

اطلاعات تغذیه‌ای:

  • کالری:۴۰۰٫۱
  • کلسترول:۶۰ میلی گرم
  • سدیم:۷۹۱٫۷ میلی گرم
  • کربوهیدرات:۴۵٫۴ گرم
  • فیبر:۹٫۷ گرم
  • پروتئین:۴۳٫۸ گرم
منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *