آشپزیغذای ایرانی و محلی

دستور پخت یتیمچه شیرازی

مواد لازم یتیمچه شیرازی

  • بادمجان یا کدو خورشتی حلقه شده ۵۰۰ گرم
  • نمک و زردچوبه به میزان دلخواه
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
  • روغن به اندازه لازم
  • تخم مرغ در صوت تمایل ۳ عدد

طرز تهیه یتیمچه شیرازی

ابتدا پیاز خلالی خرد شده را با روغن نمک، زردچوبه درون تابه تفت دهید وقتی طلایی شد بادمجان حلقه شده یا کدوی حلقه شده (در استان فارس و شیراز کدو را نگینی خرد می‌کنند) را اضافه کنید وقتی سرخ شد گوجه فرنگی ریز خردشده را اضافه کنید، حرارت را کم کنید تا خوراک بپزد. اگر دوست داشتید تخم مرغ را هم زده و روی غذا بدهید تا بپزد، می‌توانید این خوراک یتیمچه را با نان میل کنید. چاشنی اصلی یتیمچه شیرازی مقداری شنبلیلهٔ خشک یا تازه است. در استان فارس معمولن بدون تخم مرغ صرف می‌شود. غذایی ست که سریع آماده شده و بسیار لذیذ است؛ و معمولن در شب‌های تابستان کاربرد بیشتری دارد. طبع کدو سرد است به همین دلیل فلفل زیادی به یتیمچه زده می‌شود.

منبع: پورتال جامع گردشگری دولان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *