طرز تهیه دسر تیرامیسو خوشمزه و مجلسی با کیک تی تاپ - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه دسر تیرامیسو خوشمزه و مجلسی با کیک تی تاپ

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی بسیار خوش طعمه که طرفدارای زیادی داره. این دسر در کشور ما به روش های مختلف تهیه میشه. در بخش آموزش آشپزی امروز طرز تهیه دسر تیرامیسو با کیک تی تاپ را خواهید دید.

طرز تهیه دسر تیرامیسو خوشمزه و مجلسی

دسر تیرامیسو را با بیسکویت پتی بر ، کیک اسفنجی ، کیک شکلاتی و لیدی فینگر میشه درست کرد. در ادامه طرز تهیه دسر تیرامیسو با کیک تی تاپ را شرح میدیم.

‎مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو

‎تیتاپ ۱۰ عدد

‎پنیر ماسكارپونه ۴۰۰ گرم

‎خامه زده شده قنادی ۳۰۰ گرم

‎پودر قند ۱ قاشق غذاخوری

‎وانیل نوک قاشق چایخوری

‎کافی میکس ۵ عدد

‎پودر نسکافه ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر تیرامیسو

‎اولا که من خودم به شخصه تیرامیسوی این مدلی رو از همه بیشتر دوست دارم. چون خود تی تاپ یه مقدار شکلات داره و لطیف هم هست و مزه خوبی به تیرامیسومون میده.

واسه همین من از تی تاپ استفاده می کنم. می تونین دسر تیرامیسو رابا لیدی فینگر هم درست کنین که البته درست کردنش وقت میبره.

این نوع ساده رو یاد دادم که همه بتونن درست کنن و لذت ببرن. ‎ تیتاپی هم که میخرین همین تی تاپای معمولیه که بسته بندی قرمز دارن.

دیگه اینکه استفاده از کافی میکس های کلاسنو رو شدیدا توصیه می کنم.

چون هم طعمشون عالیه و هم کمی شیر داخلشون داره و وقتی با نسکافه معمولی قاطی میشن عطر خوبی به نسکافه میدن.

‎پنیر خامه یی رو با یک قاشق غذاخوری پودر قند بزنین تا فقط مخلوط بشن و پنیر نرم بشه.

بعد خامه رو که قبلا زدین و حسابی فرم گرفته و سفت شده رو به پنیر اضافه کنین.

چیدن مواد دسر تیرامیسو  در ظرف 

تی تاپ ها رو از ارتفاع از هم باز کنین که دوتا لایه تیتاپ بشه و کف ظرف پیرکستونو کامل با تیتاپ بپوشونین.

‎کافی میکس ها رو با نسکافه توی ۲ و نیم لیوان آب جوش حل کنین باید یه نسکافه نسبتا غلیظ به دست بیاد.

اگه دیدین غلظت نسکافتون کمه، بازم بهش کافی میکس بزنین.

بعد با یه قاشق غذا خوری آروم آروم از نسکافه روی تیتاپ ها بدین به صورتی که تمام سطح تیتاپ ها قهوه یی بشه ولی زیادم نریزین که تیتاپ هاتون آش و لاش بشن.

‎بعد یه لایه از کرم پنیری که درست کردین روش بمالین و با قاشق از نسکافه بردارین و کمی روی کرمتون بریزین و روش رو ابر و بادی کنین.

دوباره یه لایه دیگه تیتاپ بگذارین و همون دور قبل رو تکرار کنین دست آخر وقتی کرم پنیری رو ریختین، روش رو ابر و بادی کنین.

یه شابلون روی تیرامیسو بگیرین و روش پودر کاکائو الک کنین تا طرح دار و قشنگ بشه و بعد با توت فرنگی تزئینش کنین.

دسر تیرامیسو را بذارینش توی یخچال تا ۸ ساعت بمونه و کاملا سفت بشه.

بهتره که این دسر رو طرفای عصر درست کنین و بذارین توی یخچال یه شب تا صبح بمونه تا خوشمزه بشه و بعد نوش جون کنین.

منبع: تصویر زندگی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.