آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر فرانسوی با شکلات سوربن

فرانسه جز کشورهایی است که همیشه در پخت و پز و آشپزی جلوی صف ایستاده و بیشتر از هر چیزی برای غذاها و دسرهای خوشمزه‌اش معروف است. فرانسه تنوع زیادی در دسر دارد و ما ترکیبی از دسر فرانسوی با شکلات سوربن را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

شکلات جز خوراکی‌های جادویی است که شادی‌ را چند برابر می‌کند و فواید زیادی برای بدن دارد. شکلات سوربن با در نظر گرفتن استانداردهای جهانی و همچنین انتخاب مواد اولیه مرغوب توانسته شکلاتی با کیفیت را به بازار عرضه کند. شکلات سوربن به صورت‌های مختلف تخته‌ای، شکلات صبحانه، شکلات پذیرایی، روکش بستنی و … محصولات خودد را به بازار ارائه کرده است.

مواد لازم برای تهیه دسر فرانسوی با شکلات سوربن:

  • ۳۰۰ گرم کیک خرد شده ساده
  • ۵۰ گرم پسته خرد شده
  • ۶۰ گرم کره آب شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری مارمالاد آناناس
  • ۳ قاشق سوپ خوری خامه صبحانه
  • ۳۰۰ گرم شکلات سوربن آب شده

زمان آماده سازی :   ۲۰ دقیقه            تعداد نفر: ۱۲ نفر

مواد لازم برای روکش :

شکلات تخته ای شیری سوربن به میزان لازم

آماده سازی و تهیه دسر فرانسوی با شکلات سوربن

کیک ساده را خرد کنید و درون یک کاسه متوسط بریزید و با همزن برقی پودر کنید و بعد به ترتیب کره، مارمالاد، پسته خرد شده، خامه و در نهایت شکلات را اضافه کنید و به مدت ۳۰  دقیقه در فریزر قرار دهید.

سپس خمیر به دست آمده را از فریزر بیرون آورید و آن را به صورت رولت گرد می‌کنیم و داخل سینی قرار داده و مجددا داخل فریزر قرار دهید پس از گذشت یک ساعت رولت را از فریزر بیرون آورید و با شکلات شیری روی آن را روکش نمایید و بعد از اینکه خودش را گرفت رولت‌ها را با چاقو به صورت حلقه‌ای برش بزنید و دسرهای برش خرده را در سینی دلخواهتان بچینید و آن را سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

منبع: کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *