دستور تهیه مرغ کرِمی با سس سالسا و ماست یونانی - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه مرغ کرِمی با سس سالسا و ماست یونانی

سهولت و طعم خوش این غذا که از غذاهای مکزیکی الهام گرفته شده است دست به دست هم می‌دهند و هرکسی را وسوسه می‌کنند. استفاده از یک ماست خامه‌ای خوب مثل ماست یونانی در این غذا آن را از یک غذای معمولی به یک چیز فوق‌العاده تبدیل می‌کند. ماست یونانی در این غذا بهترین عنصر است، چرا که گوشت مرغ کاملا در آن خیس می‌خورد و طعم دوست‌داشتنی ماست یونانی را به خود جذب می‌کند. در آخر شما مرغ را به همراه سایر طعم‌ها به دست آرام‌پز می‌سپارید تا سر فرصت غذای شما را آماده کند. این غذا سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین است.

مواد لازم مرغ کرمی با سس سالسا

  • نیم کیلو سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان
  • ۲ پیمانه سس سالسا
  • ۱ عدد فلفل هالوپینو
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ پیمانه ماست یونانی

طرز تهیه مرغ کرمی با سس سالسا

تمام مواد به جز ماست را داخل آرام‌پز بریزید. آرام‌پز را روی ۶ یا ۴ ساعت تنظیم کنید و بروید تا مواد بپزند. سپس مرغ را بیرون بیاورید و ریش کنید. دوباره مرغ را به آرام‌پز برگردانید، ماست را روی آن بریزید، هم بزنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد.

منبع: کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.