آشپزیسالاد و سسغذای بین المللی

دستور تهیه سالاد کدو سبز یونانی

سالاد کدو سبز یونانی با نودل‌های کدو (zoodle) تهیه می‌شود. در واقع این سالاد ترکیبی از سالاد یونانی و نودل‌های کدو سبز است که جایگزینی عالی برای پاستاهای سرشار از کربوهیدرات می‌باشد.

سالاد کدو سبز

۲۵ دقیقه‌ای آماده می‌شود – برای ۴ نفر – ۱۴۷ کالری

مواد لازم

۲ عدد کدو سبز

¼ خیار خردشده

۱۰ عدد گوجه فرنگی مینیاتوری، نصف شده

۱۰ عدد زیتون نصف شده

¼ فنجان پیاز قرمز خردشده

۴ قاشق غذاخوری پنیر فتا کم‌چرب

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

۱ قاشق چای‌خوری مرزنگوش خشک

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کدو سبز یونانی

۱.کدو سبزها را به شکل نودل‌های باریک برش بزنید. سپس برش‌های کدو را درون یک کاسۀ بزرگ ریخته و خیارها، گوجه فرنگی‌ها، زیتون‌ها، پیاز قرمز و پنر فتا را بر روی آنها بریزید.

۲.روغن زیتون، آبلیمو، مرزنگوش، نمک و فلفل سیاه را درون یک کاسه ریخته و به خوبی ترکیب کنید تا سسی یکدست بدست آید. این سس را بر روی سالاد ریخته و سپس سالاد را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.

منبع:  گیاه یاب

One thought on “دستور تهیه سالاد کدو سبز یونانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *