طرز تهیه خورش مسمای انار مخصوص شب یلدا - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه خورش مسمای انار مخصوص شب یلدا

در شب یلدا معمولاً رسم بر این است که خوراکی های تدارک دیده را به گونه ای زیبا به روی میز یا سفره ای چیده و مهمانان با توجه به تعدادشان دور آن می نشینند. خوردن غذا نیز جزئی از شب یلداست که با انار بسیار لذیذ تهیه می شود.

مواد لازم خورش مسمای انار

 مرغ:  ۱ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
دانه انار : ۱ پیمانه
رب گوجه:  ۲ قاشق غذاخوری
رب انارک  ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به میزان لازم

طرز تهیه خورش مسمای انار

ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت دهید. مرغها را می توانیم درسته سرخ نمایید و هم چند تکه بکنید و در روغن همراه با پیاز تفت دهید.
در این مرحله انارهای دانه شده همراه با نمک، فلفل، زعفران دم کشیده و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. و در آخر آب اضافه میکنیم و می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً جا بیفتد.
بعد از اینکه خوب جا افتاد رب انار را اضافه میکنیم و بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می توانید خورش را برای سرو آماده کنید.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد.
می توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین تر شود.
منبع: بیتوته

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *