آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه پاستا و بادمجان

یک غذای خوشمزه ، ساده و مقوی را میتوانید در یک زمان بسیار کوتاه آماده و نوش جان کنید .

مواد لازم پاستا و بادمجان

  • بادمجان همچین قدبلند و کشیده=۴ عدد
  • پنیر موتزارلا = ۱۵۰ گرم
  • پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=۲۵۰ گرم
  • مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )

طرز تهیه پاستا و بادمجان

بادمجونا رو برشهای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم.
پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم
بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه
این غذا رو میشه توی قالب کمربندی هم درست کرد و هنگلم سرو برگردوند.
فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه.

توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم.
نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد ۳/۱ از پنیر رو روش میریزیم.

دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و ۳/۱ از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم.
حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی بشه.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *