آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال

مواد لازم رولت زردآلو و پرتقال

سفيده تخم مرغ ۴ عدد
پودر شكر يك دوم پيمانه
آرد سفيد يك دوم پيمانه
رنده پوست يك عدد پرتقال كوچك
آب پرتقال ۳ قاشق غذاخوري
مواد مياني رولت:
آب پرتقال دوسوم پيمانه
زردآلو يك دوم پيمانه

اين رولت زيبا مي تواند يك دسر خوش مزه و كم چربي براي شما باشد. اين رولت را مي توانيد با نوشيدني دلخواه سرو كنيد.

طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال

* سفيده هاي تخم مرغ را در كاسه بزرگي ريخته، با همزن بزنيد و پودر شكر را طي دو بار به آن اضافه كنيد تا سفيده ها سفت شوند.

* آرد را الك كرده و همراه با رنده ي پوست پرتقال و آب پرتقال به سفيده ها اضافه كرده، به آرامي هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سيني ريخته و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقيقه در فر از قبل گرم شده قرار دهيد. بعد از پخت آن را رول كرده و اجازه دهيد تا سرد شود.

* براي آماده كردن مايه ي وسط رولت، زردآلو ها را در شيرجوشي ريخته و آب پرتقال را اضافه كرده، با حرارت ملايم بگذاريد تا آب پرتقال جذب شود، سپس مايه را در غذاساز ريخته تا پوره ي نرمي به دست آيد.

* نان رولت را باز كرده و پوره آماده شده را روي آن پخش كرده، سپس نان را رول كرده و روي آن را با پودر شكر يا خلال هايي از پرتقال تزئين كنيد و سپس سرو نمائيد.

* فر را با حرارت ۲۰۰ درجه ي سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت روشن كنيد. سيني فر به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتيمتري را كاغذ روغني انداخته و كاغذ را كمي چرب كنيد.

منبع : آشپز آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *