آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه پیتزای کدو خوشمزه

اسپاگتی کدو می‌تواند جایگزین بسیار مناسبی برای پاستا باشد . شما می‌توانید از آن به عنوان یک پیتزای خانگی عاری از گلوتن استفاده کنید .این دستور پخت بسیار ساده بوده و می توان به اسانی آن را تهیه کرد . به کمک تخم مرغ و کمی پنیر ، طعم شیرین کدو با ذائقه‌ی تمامی افراد جور خواهد شد .

مواد لازم پیتزای کدو

  • اسپاگتی کدو
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ و ¼ قاقش چایخوری نمک
  • اسپری آشپزی
  • ½ پیمانه پنیر پارمسان
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه سس مارینارا
  • ۱۱۳ گرم پنیر موزارلا
  • ۳-۵ عدد برگ ریحان تازه

دستور تهیه پیتزای کدو

۱٫ابتدا فر خود را بر روی درجه حرارت ۴۰۰ قرار دهید و گرم کنید . کدو را از وسط ببرید . از یک قاشق اسکوپ برای خارج کردن درون آن استفاده کنید . کدوها را داخل سینی فر بچینید . کمی روغن روی آن بریزید و نمک را نیز به آن اضافه کنید . کدوها را به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر بپزید . از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود . حالا درجه فر را روی ۴۵۰ تنظیم کنید .

۲٫زمانی که کدوها خنک شد ، از یک چنگال استفاده کنید و آن را همانند رشته های اسپاگتی در بیاورید البته شما می‌توانید از دستگاه‌های موجود نیز استفاده کنید . این رشته‌ها را روی حوله مخصوص قرار داده و آن را فشار دهید .

۳٫درون سینی فر کاغذ مخصوص قرار دهید و از اسپری مخصوص آشپزی روی آن بزنید . در یک کاسه‌ی متوسط ، کدوها ، پارمسان، پودر سیر ، فلفل قرمز، ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید . تخم مرغ را به آن بیفزاید و هم بزنید تا ترکیب شود . حالا مواد را درون سینی بریزید .

۴٫این مواد را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بپزید . از فر خارج کنید آن را برگردانید و سس مارینارا بزنید و روی آن پنیز موزارلا بپاشید . دوباره سینی را درون فر بگذارید و تا زمان آب شدن پنیر، آن را بپزید . پیتزای آماده شده را با برگ‌های ریحان تزیینکنید .

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *