در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم شما را با طرز تهیه پودینگ سیب با سس پرتقال را آموزش دهیم. جهت تهیه این دسر فوقالعاده خوشمزه حدودا به دو ساعت زمان احتیاج دارید. مواد اولیه در دستور پخت این دسر برای ۸ نفر مناسب میباشد.
مواد لازم جهت تهیه خمیر
مواد لازم
مقدار
مخمر
۷ گرم
آب ولرم
سهچهارم پیمانه
شکر
نصف پیمانه
نمک
یک قاشق چایخوری
تخممرغ
دو عدد
روغن
نصف پیمانه
آرد کامل
۴ پیمانه
کره
یکچهارم پیمانه
مواد لازم ترکیبات پودینگ
مواد لازم
مقدار
پوست پرتقال رنده شده
یک قاشق چایخوری
آب پرتقال
یک پیمانه
کره
سه قاشق غذاخوری
شکر
دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین
یک عدد
سیب زرد پوست کنده و قاچ شده
دو عدد
خامه قنادی
نصف پیمانه
روغن
بهمقدار لازم
طرز تهیه پودینگ سیب با سس پرتقال
فر رادر دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار داده و سینی فر رابا روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
برای تهیه سس پرتقال، دریک شیرجوش عادی، آبپرتقال، پوست پرتقال رنده شده، کره، شکر و چوب دارچین را با هم ادغام نمایید. آنها را روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا مایع بجوشد. بعد از آماده شدن سس، همه آن را داخل سینی چرب شدهی فر بریزید.
جهت تهیه خمیر شیرینی، مخمر را درون آب گرم حل نمایید. شکر، نمک، تخم مرغ، روغن و دو پیمانه آرد را اضافه نموده و ترکیب کنید تا نرم شوند. مابقی آرد را اضافه نموده و مجددا همبزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. آن را داخل کاسه و حدود یک ساعتونیم در محل گرمی قرار دهید تا دوبرابر شود.
جهت تهیه پودینگ، خمیر را روی سطح صاف باز و آن را به قسمتهای مساوی تقسیم نمایید. داخل هر قسمت یک قاچ سیب قرار دهید و خمیر را روی آن تا کنید و روی سینی فر بگذارید. درنهایت سس پرتقال را روی آنها بریزید.
آنها را ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند. در نیمه های پخت مجددا روی پودینگها سس پرتقال بریزید.
یکربع بعد از آنکه از فر خارج کردید، با خامه آن را تزئین و نوشجان نمایید.