طرز تهیه سوفله مرغ و پنیر پارمسان
در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی عطارباشی شما را با طرز تهیه سوفله مرغ به همراه پنیر چدار و پارمسان آشنا خواهیم نمود. زمان پخت و تهیه آن یک ساعتوده دقیقه میباشد و برای چهار الی شش نفر مناسب میباشد. با ماهمراه باشید!
مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ
مواد لازم | مقدار |
آرد کامل | یکچهارم پیمانه |
شیر پرچرب | یکونیم پیمانه |
پودر جوز هندی | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پنیر چدار رندهشده | یکونیم پیمانه |
پنیر پارمسان رنده شده | نصف پیمانه |
اسفناج (فقط برگ) | دو دسته |
سینه مرغ به شکل مکعب در ابعاد ۱.۵ سانتی | یک عدد |
زرده تخم مرغ | شش عدد |
نان تست سفید به شکل مکعب در ابعاد ۱.۵ سانتی | دو عدد |
سفیده تخم مرغ | شش عدد |
طرز تهیه سوفله مرغ
- فر را در دمای ۳۸۰ درجه فارنهایت روشن کرده واجازه دهید کامل گرم شود. ظرف سوفله رابا کره آب شده در دمای اتاق چرب نموده و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه معمولی، مقداری کره بریزد و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. آرد را اضافه نموده و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. بعداز آن شیر را به ترکیب اضافه کنید و به طور مرتب همبزنید تا مایه یکدست و نرمی حاصل شود. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا قل بزند و مقداری سفتتر شود. در مرحله بعد پودر جوز هندی، نمک و فلفل را ترکیب خود اضافه کنید. از روی حرارت برداشته و بعد پنیرها، برگهای اسفناج، مرغ، زرده تخممرغ و مکعبهای نان را به ترکیب اضافه کنید. مواد را کامل همبزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. (حتما باید مایع سفت و خمیر مانندی بهدست بیاید.)
- به کمک همزن برقی سفیدههای تخممرغ را سه دقیقه با دورتند هم بزنید تا پف کند و سفید شود. یکچهارم از سفیدههای تخم مرغ را به ترکیب مرغ اضافه نمایید و با کمک کاردک همبزنید و سپس مابقی سفیدهها را اضافه نمایید. خمیر شل حاصله را درون ظرف سوفله بریزید و به مدت یک ساعت آن را داخل فر بپزید تا روی سوفله طلایی و برشته شود.