طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخممرغ
کیک شکلاتی بدون استفاده از تخممرغ یک کیک ساده کلاسیک است که نرم و مرطوب و اسفنجی میباشد. با مجله اینترنتی عطارباشی همراه باشید.
مواد اولیه کیک شکلاتی
مواد لازم | مقدار |
آرد | دو پیمانه |
بیکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
جوش شیرین | یک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | یکسوم پیمانه |
کره | یکونیم پیمانه |
شیر غلیظ شده | یکونیم پیمانه |
آب گازدار | یکونیم پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون استفاده از تخممرغ
- دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک ظرف بزرگ، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و کنار بگذارید.
- کره بدون نمک را ذوب کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. شیر غلیظ شده و وانیل را به ترکیب خود اضافه کرده و با همزن هم بزنید. سپس آب گازدار را اضافه کنید.
- مواد خشک را با موادتر ترکیب نموده و هم بزنید.
- مواد را باهمزن خوب ترکیب نمایید.
- بعد از اینکه کیک سرد شد از قالب خارج نمایید.
توجه داشته باشید
برای تهیه شیر غلیظ شده از شیر معمولی لازم است دوونیم لیوان شیر را با حرارت غیرمستقیم (روش بن ماری) بجوشانید تا در نهایت ۱ لیوان شیر غلیظ شده به دست بیاید. این روش را درون فر و مایکروفر و حرارت مستقیم هم میتوانید انجام بدهید، ولی کیفیتش به اندازه بنماری خوب نخواهد بود. به طور کلی جهت تهیه شیر غلیظ شده باید ۶۰ درصد شیر اصلی را تبخیر کنید.