دستور تهیه آلوپارتا خوشمزه و عالی
آلوپارتا را میتوانید به راحتی در منزل درست کنید و از این خوراکی عالی و خاص در کنار خانواده تان یا در مهمانی لذت ببرید. آلو پاراتا، نان سیب زمینی تند هندی و صبحانه اصلی مردم در شمال هند هست که طرز تهیه آن را در این مقاله دیدن میکنید.
مواد لازم تهیه آلوپارتا برای ۴ نفر:
۳۰۰ گرم آرد گندم
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه آب
نمک به مقدار لازم
۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
۱ شماره فلفل سبز کاملا خرد شده
یک شاخه گشنیز خرد شده
۱ شماره پیاز متوسط خرد شده
کره به مقدار لازم
آلو پارتا؛ نان سیب زمینی هندی
طرز تهیه آلوپارتا
برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده ومخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. تا وقتی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید
سیب زمینی له شده، فلفل، برگهاي گشنیز، پیاز و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید.برای تهیه پارتا، خمیر را به قسمتهاي مساوی تقسیم کرده و توپهاي کوچک خمیری بسازید. سپس با وردنه صاف کنید.
مخلوط سیب زمینی را روی خمیر صاف شده اکران کنید.لبههاي خمیر را با آب خیس کنید تا یک لایه پاراتای دیگر روی آن بچسبد.یک خمیر پاراتای دیگر را روی مخلوط قرار داده وبا بهره گیری از وردنه لبهها را فشار دهید و صاف کنید تا مطمئن شوید به هم چسبیده هست.
یک تابه تخت را حرارت دهید و پاراتا را روی آن بگذارید و با دمای متوسط ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.نان را برگردانید و نصف قاشق چایخوری کره روی آن بگذارید و روی حرارت کم سرخ کنید.
وقتی قهوهاي شد مجدد برگردانید و طرف دیگر را هم کرهاي کنید و روی حرارت کم بپزید تا به رنگ قهوهاي طلایی درآید.آلو پارتا را با هر چیزی که دوست دارید میل کنید.