آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه اسنک پیتزا مخصوص فرزند دلبندتان

امروز در کنار هم اسنک پیتزای لذیذ درست می‌کنیم که می‌تواند برترین انتخاب برایتغذیه کودکان باشد که این غذایی را نیز دوست دارند. اسنک ها انواع گوناگون دارن ومعمولاً جز اون دسته غذاهایی هستن که همه ي خیلی طرفدارشن مخصوصا بچه ها کهبدون هیچ بهونه گیری نوش جونش میکنن.

در این مقاله طرز تهیه یه اسنک آسون و لذیذ رو براتون میذاریم که از مواد آغاز پیتزاتوش بهره گیری شده و اگه یه موقع کوچولوهاتون هوس پیتزا کرده باشن میتونین توی خونه تا اندازه ای خواسته شون رو براورده کنین …

مواد لازم برای تهیه هر شماره اسنک پیتزا

۲ شماره نان تست
۱ برگ کالباس
۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱۰ گرم کره
۲ شماره قارچ خام
۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
سس گوجه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه اسنک پیتزا

اول از همه ي بگم که من مقدار مواد رو بر حسب یک شماره اسنک براتون نوشتم تا بر زمینه تعدادی که مطلوب دارین مقدار مواد رو چندان کنین. اکنون دور تا دور نون هاي تستون رو خیلی نازک میبرین تا قسمت قهوه اي و سفت نونها جدا بشه.

برای این که نون ها یکم مزه دار بشن و از خشکی هم در بیان کره و سیر رو داخل ماهیتابه بریزین و بعد فقط یکم تفتشون بدین تا کره مزه سیر رو بگیره ولی نیازی نیست تا سیر سرخ بشه.

اکنون روی هر دو تا نون هر اسنک از مخلوط سیر و کره بمالین اگه از مزه سیر خوشتون نمیاد میتونین از کره خالی یا از کره با هر ادویه ي دیگه اي بهره گیری کنین.

بعد روی سطح یکی از نون ها به اندازه کافی سس بمالین.

اکنون روی یکی دیگه از نون تستها پنیر پیتزارو اکران کنین.

برگه کالباس رو روی پنیرها بذارین. من از کالباس گیاهی بهره گیری کردم تا اسنک هام تندرست تر باشن.

بعد داخل همون ماهیتابه اي که سیر و کره رو توش تفت دادین قارچ هایي که حلقه کردین رو بریزین و یکم نمک روشون بپاشین و تفتشون بدین.

وقتی قارچها آب انداختن حرارت رو چندان کنین تا آبشون کاملا کشیده بشه. اکنون قارچ ها هم حاضر هستن.

قارچ هارو روی کالباس میذاریم.

بعد تکه دیگه ي نون تست رو که به سس آغشته کرده بودیم رو روی این نون میذاریم.

در نهایت اسنک هامون رو داخل دستگاه ساندویج ساز میذاریم. اگه این دستگاه رو ندارین میتونین اسنک هارو بذارین داخل یه ماهیتابه نچسب «بدون روغن» و بعد روشون یه چیز سنگین بذارین مانند یه کاسه نشکن و وقتی زیرشون طلایی شد برشون گردونین، گرچه خوبی دستگاه ساندویج ساز اینه که اسنک هارو مفید پرس میکنه و مواد بعد از حاضر شدن از داخل اسنک ها بیرون نمیریزه.

وقتی اسنک ها طلایی شدن از دستگاه بیرونشون میاریم و به دو نیم تقسیمشون میکنیم.

اکنون اسنک هاي ما حاضرن و میتونیم با سس مورد علاقمون سروشون کنیم … نوش جون

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *