آموزش تهیه سوپ سیر و زنحبیل مقوی

آموزش تهیه سوپ سیر و زنحبیل مقوی

سوپ زنجبیل مزه بسیار خوبی دارد و می‌تواند به عنوان یک زهر زدای قوی برای بدن عمل کند که در ادامه طرز تهیه آن را آورده ایم. این سوپ لذیذ یکی از غذا هاي سالمی هستکه مواد تشکیل دهنده آن خاصیت زهر زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاک‌سازی میکند,

به هضم غذا کمک میکند, اشتها را بالا میبرد, خاصیت آنتی اکسیدان دارد, سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای درمان سرماخوردگی خوب هست. اگر هرروز یک لیوان از این سوپ نوش جان کنید نه تنها از سرماخوردگی و سرفه حفظ میشوید بلکه همۀ وقت} تندرست می‌مانید.

مواد لازم برای سوپ زهر زدای سیر و زنجبیل 

پیاز بزرگ ۳ شماره
گوجه فرنگی بزرگ ۳ شماره
سیر ۱۵ – ۲۰ حبه
زنجبیل بزرگ ۱ شماره
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ زهر زدای سیر و زنجبیل :

ابتدا سیر, پیاز و گوجه فرنگی را خرد کنید.

داخل قابلمه ۲ پیمانه بزرگ آب بریزید. سیر و پیاز گوجه فرنگی هاي خرد شده را اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید.

درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت ملایم مواد بپزد. وقتی پیازها کاملا نرم شدند گاز را خاموش کنید.

قابلمه را کنار بگذارید تا سرد شود.

سپس مواد پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید و یا با هم زن بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.

سوپ را مجدد داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. سپس نمک و فلفل را به مد نظر اضافه کنید.

منبع: ایران کوک

نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *