طرزتهیه برگر چیمیچوری
قبلاً با طرز تهیه انواع همبرگر و ترکیبات آنها آشنا شدیم که از جمله آنها میتوان به برگر گوشت گوساله، برگر گوشت و قارچ، برگر سویا و برگر بوقلمون اشاره کرد. اگر بخواهیم برگری خوشمزه و خانگی داشته باشیم معمولاً همبرگر را از قبل آماده و به صورت خام فریز میکنیم. اما نحوه سرو آن هم اهمیت دارد و میتواند کاملاً طعم و ظاهر آن را تغییر دهد. سس چیمیچوری یکی از معروفترین سس هایی است که اغلب با انواع گوشت های گریل شده سرو میشود. این سس دو نوع سبز و قرمز دارد. نوع سبز که برای برگر چیمیچوری از آن استفاده میکنیم از جعفری یا گشنیز تازه، روغن زیتون و سرکه تهیه میشود. طعم دهنده های اصلی این سس هم سرکه، آبلیمو و فلفل قرمز هستند. در ادامه نحوه صحیح کباب کردن و سرو ۴ عدد همبرگر با سس چیمیچوری و مخلفات مختلف را میبینیم.
مواد لازم برگر چیمیچوری
- برگر ۱۰۰ گرمی ۴ عدد
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- نان همبرگر سبوس دار ۴ عدد
- گوجه بزرگ ۱ عدد
- فلفل بزرگ ۱ عدد
- پیاز شیرین ۱ عدد
- روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
- آووکادو ۲ عدد
- سس چیمیچوری:
- سیر ۱ عدد
- گشنیز یا جعفری تازه ۱ پیمانه
- سرکه ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- پاپریکا ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه برگر چیمیچوری
گریل را از قبل روی حرارت ۱۹۰-۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود. مواد لازم برای سس چیمیچوری یعنی سیر، گشنیز تازه، سرکه برتر، آبلیمو، روغن زیتون برتر، پاپریکا، فلفل قرمز برتر، نمک و فلفل را داخل غذاساز کوچکی بریزید. غذاساز را روشن کنید و مواد را بزنید تا گشنیز خوب خرد شود و مخلوط حالت سس پیدا کند. سس آماده شده را کنار بگذارید.
دو طرف همبرگرهای نپخته قدری نمک و فلفل بپاشید و آنها را نیز کنار بگذارید. پیاز را به صورت ورقه های نازک حلقه کنید. سپس روغن را روی ورقه های پیاز و فلفل کبابی بمالید. آنها را روی گریل داغ شده قرار دهید و هر طرفشان را ۳-۴ دقیقه کباب کنید تا شروع به چروک شدن کنند. پیاز را کنار بگذارید. اجازه بدهید فلفل کمی خنک شود (حدود ۵ دقیقه). بخش سوخته روی فلفل را جدا کنید. هسته های آن را نیز خارج کنید. سپس آن را به صورت خلال های باریک برش بزنید.
بالاخره خود برگرها را روی گریل قرار دهید و هر طرف آنها را نیز ۳-۴ دقیقه کباب کنید. پس از آن نان ها را نیز یکی دو دقیقه روی گریل قرار دهید تا گرم شوند.
حالا وقت سر هم کردن برگر چیمیچوری رسیده است. روی نان زیرین به ترتیب گوجه های حلقه شده، یک عدد همبرگر، پیاز کباب شده، چند خلال از فلفل کبابی و آووکادوی خرد شده را قرار دهید. روی آن مقداری از سسچیمیچوری را بریزید و در آخر لایه دوم نان را قرار دهید تا ساندویچ شما کامل شود. نوش جان!