آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه مرغ ویتنامی

مواد لازم

  • شیر نارگیل   ۱۸۰ میلی لیتر
  • تخم مرغ   ۱ عدد
  • آرد برنج  ۲ ق غ
  • برنج پخته و سرد شده  ۲۵۰ گرم
  • شکر   ۱ ق چ
  • نمک
  • روغن مایع برای سرخ کردن
  • مواد لازم برای مواد میانی
  • سینه مرغ  با پوست  ۱ عدد
  • شیر نارگیل  ۲۲۰ میلی لیتر
  • استک مرغ   ۲۵۰ میلی لیتر
  • تره فرنگی خرد شده  ۱ عدد
  • رنده پوست لیمو  ۱ عدد
  • مواد لازم برای املت
  • تخم مرغ  ۱ عدد
  • اب  ۲ ق غ
  • نودل  ۲۰۰ گرم
  • برگ سیر خرد شده   ۱ مشت
  • جوانه لوبیا  یک مشت
  • گشنیر خرد شده  یک مشت در صورت تمایل
  • ریحان تازه   یک مشت
  • گردوی تست و خرد شده   ۲۵ گرم

طرز تهیه

تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا شکل خمیری بگیرند .

کف تابه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید .

زرده تخم مرغ را با خمیر مخلوط نموه و سفیده را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد سپس با خمیر به صورت دورانی مخلوط کنید .

مقداری از خمیر را داخل تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا تمام سطحش با لایه ای نازک از خمیر پوشانده شود . بعد از پخت اگر روی خمیر هم نیاز به پخت داشت آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد . تمام خمیر را به همین شکل آماده کنید .

برای پخت مرغ

مرغ را تکه کرده با سایر مواد در قابلمه ریخته به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه بجوشانید سپس کناری بگذارید تا خنک شود . پوست روی مرغها را کنده و گوشت ا ریش ریش کنید .

نودل ها را بپزید و سپس در تابه تفت دهید تا رویشان کمی برشته شود .

برای تهیه املت

مواد املت به همراه مرغ را با هم مخلوط کرده در تابه بریزید تا بپزد .

سپس مواد املت را داخل نان ها تاکو گذاشته رویشان نودل کریپسی بگذارید و گردوی خرد شده بپاشید .

 

منبع: ashpazi.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *