دستور تهیه کرپ لیمویی مخصوص صبحانه
در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم شما را با شیوه تهیه کرپ لیمویی صبحانهای ایدهآل و خوشطعم آشنا نماییم. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه کرپ لیمویی
مواد لازم | مقدار |
توت فرنگی و تمشک | دو و نیم پیمانه |
عسل | سه قاش چایخوری |
شیر بدون چربی | سهچهارم پیمانه |
آرد کامل | نصف پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
روغن کانولا | یک قاشق غذاخوری |
شکر | دو قاشق چایخوری |
پوست رنده شده لیمو | یک قاشق چایخوری |
پنیر ماسکارپونه | نصف پیمانه |
طرز تهیه کرپ لیمویی
طرز تهیه کرپ لیمویی
- در یک کاسه معمولی، میوهها و دو یا سه قاشق چایخوری عسل رابا هم مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط دیگر، شیر، آرد، تخم مرغ، روغن، شکر و یک قاشق چایخوری پوست لیمو را با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
- ماهیتابه نچسب را کمی چرب نمایید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. از روی حرارت بردارید و دو قاشق غذاخوری از مایع را داخل ماهیتابه بریزید، تابه را بچرخانید تا مایع همه سطح آن را بپوشاند. مجددا تابه را روی شعله بگذارید و یک یا دو دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا سرخ طلایی شود. سپس آن را برگردانید و چند دقیقه هم سمت دیگر را بپزید. کرپ را روی حوله کاغذی گذاشته و همین مراحل را مجددا تکرار کنید تا همه کرپها آماده شوند.
- در یک ظرف کوچک ، پنیر ماسکارپونه (پنیر خامهای) و دو قاشق غذاخوری عسل ترکیب نمایید. داخل کرپها یک قاشق غذاخوری پنیر و عسل بگذارید. کرپ را ۴ لا تا کنید. در آخر، کرپها را با مخلوط میوهها سرو کنید.