آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی با طعم گردو

یاد بچگی هایمان به خیر ! زمستان که می شد دیگر از آن بستنی های فصل تابستان خبری نبود ، عوضش همه مغازه ها پر می شد از بستنی های زمستانی . طعم خیلی خوب و خاصی داشت .

در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی با طعم گردو را به شما عزیزان آموزش دهیم . اين بستني زمستاني فوق العاده خوشمزه بوده و گزينه خوبي براي عصرانه بچه هاست . با ما همراه شويد .

مواد لازم برای تهیه بستنی زمستانی

مواد لازم مقدار
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
آب ۲ قاشق سوپخوری
نان میکادو به میزان لازم
شکلات ذوب شده به میزان لازم
پودر نارگیل به میزان لازم
پودر گردو به میزان لازم

طرز تهیه بستنی زمستانی

۱ – سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

۲ – به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

۳ – ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

۴ – ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.

۵ – بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

نکته 

این بستنی خیلی خوشمزه تر از بستنی های زمستانی بازاری است البته باید کمی دقت کنید تا ظاهر زیبایی نیز داشته باشد.

منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *