طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار غذای ایتالیایی
در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم شما رابا طرز تهیه ماکارونی البته به سبک ایتالیایی آشنا نماییم. پخت ماکارونی به روش ایتالیاییبسیار آن و درعین بسیار خوشطعم خوشمزه میباشد. البته ایتالیاییها انواع پاستا و ماکارونی دارند و ما آسانترین آنها که با پنیر چدار تهیه میشود را برایتان آموزش خواهیم داد. امیدواریم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کرده و از آن لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه ماکرونی با پنیر چدار
مواد لازم | مقدار |
ماکارونی | ۴ پیمانه |
تخممرغ | دو عدد متوسط |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد کامل | یکچهارم پیمانه |
شیر | دو و نیم پیمانه |
پودر خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر چدار رندهشده | ۵۰۰ گرم |
نمک، فلفلسیاه، پاپریکا و آویشن | هریک نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار
- ماکارونیها را درون آب و نمک پخته و آبکش نمایید. سپس کنار گذاشته و اجازه دهید خنک شود.
- در یک ظرف کوچک، تخممرغها را هم بزنید. سپس در یک ماهیتابه بزرگ، کره را آب کنید و آرد کامل را به آن اضافه نمایید. آنها را روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا غلیظ شوند. (توجه داشته باشید موادتان نباید بجوشند و روی آنها حباب ایجاد شود) در مرحله بعد شیر و پودر خردل را به ترکیب خود اضافه نمایید. پس از اینکه موادتان مقداری غلیظ شد، حرارت را تا جایی که ممکن است کم کنید.
- یکچهارم پیمانه از سس آماده شده را بردارید، داخل آن یک تخممرغ اضافه کرده و کامل هم بزنید. سعی کنید سریع هم بزنید تا تخممرغ داخل سس نپزد. سپس پنیر چدار را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا آب شود. سرانجام نصف قاشق چایخوری نمک، ادویه و فلفل سیاه را به مواد خود اضافه نمایید.
- ماکارونیهای پخته شده را در ظرفی آماده نمایید و از این سس روی آن بریزید و تا گرم است آن را نوشجان کنید.