طرز تهیه اسپرینگ رول
اگر خوراکی همراه با سبزیجات درست شود واقعا بینظیر و لذیذ خواهد بود, از طرفی مواد مغذی سبزی نیز برای افراد به ارمغان میآید. اسپرینگ رول رو با خمیر مخصوصش که خیلی نازکه درست می کنن. برای آسان تر شدن کار, ما از خمیرهاي حاضر سمبوسه بهره گیری کردیم.
مواد لازم اسپرینگ رول سبزیجات
قارچ ۸۰ گرم
روغن گیاهی ۱ لیتر
کلمسبز ۲۰۰ گرم
هویج ۱ شماره
پیازچه ۳ شماره
زنجبیل ۱ تکه
فلفل چیلی قرمز ۱ شماره
ریحان ۱ دسته
گشنیز ۱ دسته
رشته ورمیشل ۵۰ گرم
روغن کنجد ۲۰ میلی لیتر
جوانه گندم ۷۵ گرم
بادام زمینی ۳ قاشق غذاخوری
سس سویا ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱/۵ قاشق غذاخوری
میخک ۱/۵ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۱/۵ قاشق غذاخوری
انیسون ۱/۵ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱/۵ قاشق غذاخوری
خمیر سمبوسه ۱۶ ورق
سس چیلی شیرین به میزان لازم
حاضر کردن مواد برای تهیه اسپرینگ رول سبزی ها
۱٫ قارچ رو به سایز دلخواهتون خرد کنید.
۲٫ کلمسبز رو ریز خرد کنید.
۳٫ هویج رو پوست بگیرید و به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
۴٫ قسمت هاي سبز پیازچه رو مورب برش بزنید و قسمت هاي سفید اونها رو مانند نوارهاي باریک برش بزنید.
۵٫ از یه تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه بهره گیری کنید. اون رو پوست بگیرید و رنده کنید.
۶٫ فلفل چیلی رو ریز خرد کنید.
۷٫ ریحان و گشنیز رو درشت خرد کنید.
۸٫ رشته ورمیشل رو در کاسه اي از آب جوش بریزید, روی اون رو بپوشونید و برای ۱۰ دقیقه کنار بذارید. رشته رو با آب سرد آبکشی کنید و کنار بذارید.
۹٫ بادام زمینی رو برشته و خرد کنید.
مراحل تهیه اسپیرینگ رول
۱٫ در ماهیتابه کمی روغن بریزید و قارچها رو تا نرم بشن در اون تفت بدین. اونها رو ازماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
۲٫ برای مواد میانی, کلمسبز, هویج, قسمتهاي سفید پیازچه, زنجبیل, فلفل چیلی, ریحانو گشنیز رو به همراه رشته ورمیشل در کاسه بزرگی بریزید. روغن کنجد, جوانه گندم, بادام زمینی و سس سویا رو به مواد اضافه کنید و مفید هم بزنید. اکنون قارچها رو اضافه کنید.
۳٫ در کاسه کوچکی, نشاسته ذرت رو در ۲ قاشق غذا خوری آب سرد حل کنید.
۴٫ادویه ها شامل پود دارچین, پودر میخک, پودر زیره, پودر انیسون و فلفل قرمز رو در کاسه کوچک دیگه اي با هم ترکیب کنید.
۵٫ ورق هاي خمیر سمبوسه رو یکی یکی روی سطح کار بذارید, کمی از ترکیب ادویهها روی اون ها بپاشید. ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب سبزی ها در یک انتهای خمیر بذارید و با قلمو از ترکیب نشاسته و آب به لبههاي خمیر بمالید. کمی از گوشههاي خمیر را روی اون برگردونید و بعد خمیر رو رول کنید. رولهاي حاضر رو در یک ظرف بچینید و روی اونها رو با پارچه نمدار بپوشونید.
۶٫ روغن رو در قابلمه اي روی حرارت متوسط, گرم کنید. در هر نوبت, با احتیاط چند شمارهاز رولها رو در روغن بندازید و برای۲ تا ۳ دقیقه تا طلایی بشن, سرخ کنید. اونها رو با کفگیر از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
۷٫ اسپیرینگ رولها رو با سس چیلی شیرین و برشهاي پیازچه سرو کنید.