آشپزیسوپ و آش

طرز تهیه سوپ نخود غذای خوشمزه پاییزی

سوپ نخود لذیذ را در منزل درست کنید و به عنوان یک شام سبک در فصل پاییز در کنار خانواده آن را میل نمایید. سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و لذیذ هست که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم سوپ نخود

روغن زیتون; به مقدار لازم
پیاز «نگینی خرد شده»; یک شماره
هویج «پوست کنده و نگینی خرد شده»; ۲ شماره
ساقه کرفس; ۳ شماره
نمک; به مقدار لازم
فلفل سیاه «پودر شده»; به مقدار لازم
سیر «ریز خرد شده»; ۶ حبه
زیره «پودر شده»; ۲ قاشق چای خوری
تخم گشنیز «پودر شده»; یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز «پودر شده»; به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی; ۳ قاشق سوپ خوری
نخود «پخته»; ۸۰۰ گرم
مرغ «پخته»; ۲ پیمانه
برگ اسفناج تازه; یک پیمانه
برگ جعفری «خرد شده»; یک قاشق سوپ خوری
برگ گشنیز «خرد شده»; یک قاشق سوپ خوری
برگ نعناع «خرد شده»; یک قاشق سوپ خوری
برش هاي لیمو; برای تزئین

طرز تهیه سوپ نخود

حدود سه الی چهار قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، هویج و ساقه کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شوند. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سیر، زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید.

مواد به جوش آیند، سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند و سبزی ها نرم شوند. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پودر در آورید. سپس بقیه نخود، گوجه فرنگی نگینی خرد شده، مرغ پخته و ریش ریش شده، برگ اسفناج، برگ جعفری، برگ گشنیز و برگ نعناع را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا اسفناج نرم شود. در پایان، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش افزوده و سرو کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *