آشپزیکیک و شیرینی

روش تهیه کیک برنج و سبزیجات

کیک برنج و سبزی ها مزه خوبی دارد و سرشار از مواد خوراکی خوب نیز هست. به شما پیشنهاد میکنیم طرز تهیه آن را در زیر یاد بگیرید.

 این غذای لذیذ که شبیه مافین هست شامل برنج پخته, سبزی ها خرد شده, تخم مرغ وپنیر می شود. بعد از طبخ قهوه‌اي طلایی میشود و به صورت گرم با سس چیلی شیرین بعنوان میان وعده, یا یک وعده خوراکی گیاهی سرو می شود. مدت حاضر سازی آن به جز زمانی که برای پخت لازم هست ۴۵ دقیقه هست.

مواد لازم کیک برنج و سبزیجات

۱۵۰ گرم یا دوسوم پیمانه برنج
۱۴۰ گرم یا یک پیمانه کدو سبز رنده شده
۲۰ گرم یا یک قاشق غذاخوری کره
۹۰ گرم یا یک دوم پیمانه پیازه خردشده
یک فلفل تند کوچک ریزشده
چهار حبه سیر متوسط له شده
۹۰ گرم یا یک دوم پیمانه هویج خردشده
۴۰ گرم یا یک فنجان برگ تازه اسفناج خرد شده
یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده
نمک و فلفل به مقدار کافی
۲ شماره تخم مرغ بزرگ
۴۴ گرم یا یک دوم پیمانه پنیر پارمیزان
۳۶ گرم پنیر چدار خوش مزه که به شش قسمت مساوی تقسیم شده
سه شماره گوجه گیلاسی یا ۶ قطعه کوچک گوجه فرنگی
سس چیلی شیرین برای سرو کردن

طرز تهیه کیک برنج و سبزیجات

۱٫ دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

۲٫ شش تا از حفره‌هاي سینی مافین را چرب کنید. «هریک از حفره‌ها یک سوم پیمانه ظرفیت دارند». روی هریک از این حفره‌ها یک دایره کاغذ روغنی قرار دهید. به جای ظرف مافین میتوانید از یک تابه مربعی نچسب بهره گیری کنید و دیواره‌ها و کف آن را چرب کنید.

۳٫ برنج را در آب جوش بپزید, آبکشی کنید و کنار بگذارید.

۴٫ آب اضافی کدو‌ها را روی سینک ظرفشویی بگیرید.

۵٫ کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید.

۶٫ پیاز, فلفل چیلی و سیر را اضافه کرده و دو دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.

۷٫ هویج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید و گاهی هم بزنید.

۸٫ کدو سبز, اسفناج, جعفری, نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

۹٫ هم بزنید تا ترکیب شوند و یک دقیقه دیگر بپزید.

۱۰٫ ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را در یک کاسه بزرگ بریزید.

۱۱٫ برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مخلوط ۱۰ دقیقه سرد شود.

۱۲٫ تخم مرغ‌ها و پنیر پارمسان را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

۱۳٫ حفره‌هاي مافین را با این مخلوط پر کنید و کاملا فشار دهید که به هم بچسبند.

۱۴٫ روی هر کدام یک قطعه پنیر و یک گوجه گیلاسی یا یک قطعه گوجه بگذارید.

۱۵٫ به مدت ۲۴ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا به رنگ قهوه‌ اي روشن درآید.

۱۶٫کیک‌ها را در یک ظرف دار در یخچال قرار دهید.

۱۷٫ آن‌ها را میتوانید در مایکروویو یا فر گرم کنید.

۱۸٫ اگر آن‌ها را در فر گرم کردید روی ظرف را بپوشانید تا خشک نشود.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *