آشپزیساندویج و پیتزا

دستور طبخ پاستا گل کلم و گوجه فرنگی

استفاده از گل کلم به جای کلم معمولی یکی از جایگزین‌های خوبی است. شما می‌توانید غذاهای عالی با این مواد درست کنید. این پاستای ساده با گل کلم ، گوجه فرنگی و پارمسان طعم بسیار خوبی خواهد داشت. شما می‌توانید موارد جایگزین نیز استفاده کنید.

موارد جایگزین برای این غذا استفاده از گردو ، کشمش و کمی زعفران است.

مواد لازم پاستا گل کلم

  • یک پیمانه پودر سوخاری
  • شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آنچوی قرار گرفته در روغن
  • یک عدد گل کلم خرد شده
  • پنج حبه سیر خرد شده
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ماکارونی به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی خرد شده به مقدار لازم
  • یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
  • یک دوم پیمانه پنیر پارمسان

طرز تهیه پاستا گل کلم

  1. پودر سوخاری را در کمی روغن زیتون نفت دهید.
  2. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه با حرارت متوسط حرارت دهید. پیاز، سیر و آنچوی را به روغن اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه بپزید. در حال پخت پیازها، پاستا را با کمی نمک بجوشانید.
  3. چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و با حرارت متوسط گرم کنید. گل کلم را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی قهوه‌ای رنگ شود. به مدت سه الی پنج دقیقه بپزید. سپس فلفل قرمز را به ظرف اضافه کنید و در نهایت روی آن فلفل سیاه و نمک بپاشید.
  4. رب گوجه فرنگی را در یک دوم پیمانه آب حل کنید. حرارت را کم کنید. رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و آنچوی را به گل کلم اضافه کنید و تفت دهید.
  5. در نهایت تمامی مواد را با پاستای آبکشی شده ترکیب کنید. آن را با جعفری، پودر سوخاری و پنیر پارمسان سرو نمایید.
 منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *