آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه مافین دانه‌های چیا به همراه لیموی میر

همانطور که می‌دانید لیمو نیز انواع مختلف و متنوعی دارد. لیموی میر، دارای پوست نازک، زرد و نرمی است که کمی شیرین‌تر از لیموی استاندارد است. این مافین‌ها دارای شکر بسیار کمی هستند و برای افزایش سلامتی از روغن زیتون در تهیه آن‌ها استفاده خواهد شد.

مواد لازم مافین دانه‌های چیا

  • یک و یک دوم پیمانه آرد سبوس دار
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم پیمانه روغن زیتون
  • یک دوم پیمانه شکر
  • دو سوم پیمانه ماست یونانی با طعم لیمو
  • یک عدد لیموی میر
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • دو قاشق غذاخوری دانه چیا

طرز تهیه مافین دانه‌های چیا

  1. ابتدا فر خود را با دمای ۴۰۰ درجه از قبل گرم کنید. سپس هشت عدد قالب مافین را در سینی بگذارید.
  2. در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ‌تر، روغن زیتون، شکر، ماست و آب لیمو را ترکیب کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و ترکیب نمایید.
  4. مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید و ترکیب نمایید .سپس دانه‌های چیا را به ترکیب اضافه کنید.
  5. قالب‌های مافین را با کره چرب کنید و هر کدام را با مواد آماده شده پر نمایید . به مدت ۱۳ الی ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *