تغذیه و تناسب اندامخواص میوه هانکته های تغذیه ای

با خواص درمانی قارچ آشنا شویم

قارچ از خوراکی‌هایی است که به وفور در آشپزی از آن استفاده می‌شود و یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی سرآشپزان در سراسر دنیا میباشد. قارچ‌ها سرشار از مواد مغذی هستند و فواید درمانی زیادی برای بدن دارند. در این مقاله قصد داریم شما را با خواص درمانی قارچ آشنا کنیم. با عطارباشی همراه باشید.

خواص درمانی قارچ
در مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه مینه سوتا انجام شده، نشان می‌دهد که مبارزه با بیماری زوال عقل از جمله خواص درمانی قارچ محسوب می شود.

مطالعات قبلی در مورد قارچ‌ها نشان می‌دهد که آنها می‌توانند خیلی بیشتر از گوشت سیر کننده باشند، اما این اثر با مقادیر متناسب با پروتئین مورد بررسی قرار نگرفته است.

این مطالعه که در نشریه Appetite منتشر شده، قارچ و گوشت را از نظر میزان پروتئین و همچنین کالری با یکدیگر یکسان دانسته است.

در این پژوهش تفاوت در میزان سیری بر روی ۳۲ داوطلب زن و مرد در طول ۱۰ روز مورد بررسی قرار گرفت.

در این پژوهش شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شده و به برخی افراد شرکت کننده ۲۲۶ گرم قارچ سفید و به برخی دیگر ۲۸ گرم گوشت گاو برشته به میزان دو بار در روز داده شد.

نتایج نشان داد که اختلاف معنی‌داری بین احساس سیری از مصرف قارچ و مصرف گوشت در این افراد وجود دارد.

محققان این پژوهش اظهار کردند که این پژوهش جدید نشان‌دهنده هر چه بیشتر مزایای قارچ برای سلامتی است.

آنها اظهار کردند که مصرف قارچ به کنترل وزن در افراد و در نهایت وضعیت کلی سلامتی کمک می‌کند.

هر ۵ قارچ سفید، خام و متوسط دارای ۲۰ کالری، میزان چربی صفر، ۳ گرم پروتئین و تقریبا بدون سدیم است.

قارچ‌ها همچنین دارای ویتامین D طبیعی هستند.

شواهد قبلی ثابت کرده‌اند که قارچ‌ها دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد تومور، آنتی ویروس، ضد سرطان، ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد دیابتی هستند.

جام جم آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *