طرز تهیه استیک با کلم بروکلی
استیک با کلم بروکلی یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهایی است که میتوانید به آسانی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. گوشت گاو به صورت قطعات باریک در میاید و نیم ساعت در مخلوطی از نشاسته و پودر سیر خیس میخورد. این کار باعث میشود طعم و بافت استیک بعد از پخت بهتر شود. بعد از پخت، گوشت با کلم بروکلی و پیاز تفت داده شده و یک سس مخصوص مخلوط میشود. استیک با کلم بروکلی را اغلب با پلوی داغ و تازه سرو میکنند. این غذا در اصل غذایی چینی است و در رستوران های چینی مشابه آن پیدا میشود. اما این نسخه خانگی از هر استیک با کلم بروکلی که در رستوران خورده باشید بهتر و لذیذتر است.
مواد لازم استیک با کلم بروکلی
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- آب ۱/۲ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
- استیک گاو ۴۵۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- کلم بروکلی ۴ پیمانه
- پیاز کوچک ۱ عدد
- سس سویا کم نمک ۱/۳ پیمانه
- شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
- زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
- پلو به مقدار کافی برای سرو
طرز تهیه استیک با کلم بروکلی
ابتدا ۲ قاشق از نشاسته ذرت را با پودر سیر برتر و ۲ قاشق آب در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. گوشت استیک را به صورت تکه های باریک برش بزنید. حال گوشت را داخل مخلوط نشاسته بریزید و زیر و رو کنید. بگذارید نیم ساعت گوشت در این مخلوط بماند.
تابه بزرگی را روی شعله زیاد قرار دهید. ۱ قاشق روغن زیتون برتر داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت آغشته به مخلوط نشاسته را در روغن سرخ کنید تا دو طرف آن به مقدار دلخواه شما سرخ شود. سپس گوشت را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.
گل های کلم بروکلی را از هم جدا کنید و همراه با پیاز خرد شده در روغن باقیمانده در همان تابه تفت بدهید (۴-۵ دقیقه).
حال گوشت را به تابه برگردانید. سس سویا، شکر قهوه ای، زنجبیل برتر و ۱ قاشق نشاسته ذرت باقیمانده و نصف پیمانه آب را مخلوط کنید و به محتویات تابه اضافه نمایید. به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید و مرتب هم بزنید.
استیک با کلم بروکلی را همراه با پلوی داغ سرو کنید.