آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه کیک اسفناج

کیک اسفناج سرشار از آهن و مواد معدنی هست، مزه و ظاهر بسیار خوبی هم دارد ومیتوانید از تصحیح کردن و میل نمودن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج

تخم مرغ ۳ شماره
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
پوره اسفناج یک لیوان
بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
هل یک قاشق مرباخوری
گلاب کمی

طرز تهیه کیک اسفناج

امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کردم سفیده را آن قدر زدم که جای پره هاي همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مانند کرم شد زرده ها را با هلو روغن حسابی زدم و بعد تدریجی به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و در پایان دو تا لیوان آرد دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کردم دورانی با لیسک هم زدم سپس داخل قالب چرب شده و در فر دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم.

نکته برای پخت کیک اسفناج

را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی حرارت گذاشتم تا پخت و بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *