آشپزیکباب و کتلت

دستور تهیه کباب لقمه زعفرانی

کباب لقمه زعفرانی خوشمزه را در منزل درست کنید و از مزه بسیار بینظیر آن در کنار خانواده لذت ببرید. زعفران رنگ و مزه بینظیر به این غذا میدهد. انواع کباب پای اثبات سفره هاي ایرانی و تقریباً باب طبع همۀ ما ایرانی هاست, اکنون چه این کباب رو منقل تهیه بشهو چه روی گاز. از اونجایی که همه ي وقت فرصت و جای لازم برای تهیه کباب بیرون خونه رو نداریم,

بهتره تهیه انواع کباب روی گاز و داخل ماهیتابه رو هم بدونیم تا بتونیم تهیه شون کنیم منم در این مقاله طرز تهیه کباب لقمه اي زعفرونی روی گاز رو براتون میگم. انشاالله تهیه اش کنین و از مزه مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه کباب لقمه اي زعفرانی

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ الی ۴ شماره گوجه فرنگی متوسط
۱ شماره پیاز
۱ قاشق غذاخوری سماق
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۱ قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل
۳۰ گرم کره
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه کباب لقمه اي زعفرانی

۱- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا می گیریم. در صورتیکه آب پیاز گرفته نشه بعداً کبابمون وا میره پس توجه کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.

۲- اکنون گوشت چرخ کرده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون خوشمزه تر بشه رو به پیاز اضافه کرده و نمک, پودر گلپر در صورت تمایل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.

۳- بعد مواد رو مفید و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم مفید ورز دادنشه پس حدود ۵ دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد برای نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.

۴- اکنون دونه دونه به کباب ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم مفید داخل دستمون به هم فشردشون می کنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه اي که فقط کمیکفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریباً ۸ شماره کباب لقمه اي بهمون میده.

۵- اکنون ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.

۶- بعد از حدود ۵ دقیقه کباب , آب میندازه.

۷- اکنون روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا ۵ دقیقه دیگه بپزه.

۸- بعد کباب ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه هایي چهار قاچ کرده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه می کنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب ها بپزن.

۹- در ۱۰ دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه ي کباب ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.

۱۰- اکنون دیگه کباب لقمه اي ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.

۱۱- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو می کنیم … نوش جان

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *