طرزتهیه دسر سمیفردو عسلی
تعلیم تصحیح کردن دسري را برایتان داریم که هم ظاهر خوبی دارد و هم مزه بسیار فوق العاده که میتواند برایتان لذت بخش باشد. دسر سمیفردو عسلی یه دسر نیمه یخزده ایتالیایی است که معمولاً اون رو از ترکیب تخممرغ, شکر و خامه تهیه میکنن. در این جا اون رو با افزودن عسل مزهدار میکنیم.
مواد لازم دسر سمیفردو
تخم مرغ ۱ شماره بزرگ
زرده تخم مرغ ۴ شماره بزرگ
عسل ۱/۳ پیمانه
خامه یک و یک چهارم پیمانه
بادام زمینی ۳ قاشق غذاخوری
حاضر کردن مواد برای تهیه دسر سمیفردو عسلی
۱- به عسل اضافی برای تزیین دسر نیاز دارید.
۲- از بادام زمینی برشته بهره گیری کنید. به جای بادام زمینی میتونید از دانه کاج هم بهره گیری کنید.
طرز تهیه دسر سمیفردو
در یک قالب نان «۹۰۰ گرمی یا ۱ لیتری» سلفون پهن کنید.
در کاسهاي روی بخار آب جوش در حال قل زدن, تخممرغ و زردههاي تخممرغ رو با عسل بزنید تا ترکیب کمرنگ و غلیظ بشه.
خامه رو بزنید تا فرم بگیره و بعد به آرومی به ترکیب تخممرغ و عسل اضافه کنید.
خمیر رو در قالب حاضر شده بریزید و روی اون رو با سلفون بپوشونید. اون رو برای ۲ تا ۳ساعت در فریزیر بذارید.
وقتی دسر حاضر شد, اون رو در دیس یا بشقابی با سایز مناسب برگردونید. اندکی عسل روی دسر بریزید, با بادام زمینی برشته شده تزیین کنید و فورا سرو کنید.