آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه پیتزای خانگی بدون گلوتن

اگر به دنبال یک پیتزای خانگی بدون گلوتن هستید، با استفاده از دستورالعملی که در این مقاله ارائه شده است می توانید خودتان آن را تهیه کنید. این دستورالعمل به قدری ساده است که بچه ها نیز می توانند در پخت پیتزا به شما کمک کنند. من به شما توصیه می کنم تمامی موارد مورد نیاز را در اسرع وقت روی یک تخته گوشت بزرگ قرار دهید تا کودکان هر چیزی را که لازم دارند به راحتی بردارند. همچنین این کار موجب تمیز ماندن آشپزخانه می شود. سپس تخته گوشت را شسته و خشک کنید و پیتزا را پس از پخته شدن روی آن گذاشته و برش بزنید.

پیتزای خانگی

زمان آماده سازی: ۳۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۳ دقیقه

یک خمیر پیتزا را می توان به هشت تکه بزرگ تقسیم کرد.

وسایل مورد نیاز: کاغذ روغنی، ظرف پیتزا و وردنه

مواد لازم پیتزای خانگی

سس پیتزا: میتوان سس را به صورت فله یا بسته بندی شده از بقالی خرید.مطمئن شوید که سس فاقد گلوتن باشد. پیشنهاد ما سس های ارگانیک میرگلین می باشد.

خمیر پیتزا بدون گلوتن: خمیر پیتزا بدون گلوتن را به سادگی می توان در بخش غذاهای منجمد شده فروشگاه محصولات غذایی ارگانیک یافت. پیشنهاد ما خمیر پیتزا آماده بی فری است زیرا هم مزه ی خوبی دارد و هم استفاده از آن آسان می باشد.

چاشنی: ما از پنیر موتزارلا، زیتون سیاه، فلفل، شابانک و پپرونی به عنوان چاشنی پیتزا استفاده می کنیم. برای مطمئن شدن از بدون گلوتن بودن پپرونی نوشته های روی بسته بندی را بخوانید. برخی پپرونی ها افزودنی های غذایی حاوی گلوتن دارند.

به منظور پیش گیری از آلودگی…

یک ظرف پیتزای جداگانه را برای پخت پیتزا اختصاص دهید.

برای تهیه یک غذای بدون گلوتن وسایل آشپزخانه معینی را مانند برنده پیتزا و برس آشپزی را برای پخت پیتزا اختصاص دهید.

مراحل پخت پیتزای خانگی

۱.از قبل فر را روی دمای ۴۰۰ فارنهایت درجه تنظیم کنید.

۲.تمامی چاشنی ها را آماده کرده و روی تخته گوشت قرار دهید.

۳.خمیر پیتزای گرم شده را بین دو تکه کاغذ روغنی پهن کنید. برای استفاده از خمیر بدون گلوتن از آن جایی که نمی توان سطح را برای پهن کردن خمیر با آرد پوشاند کمی سخت به نظر می رسد.

۴.خمیر را در ظرف پیتزا گذاشته و اندکی با برس آن را به روغن زیتون آغشته کنید.

۵.اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بماند.

۶.مدت زمان پخت خمیر باید حدود ۵ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، باشد.

۷.خمیر را بیرون آورده و دمای فر را ۵۰ درجه کاهش دهید.

۸.چاشنی را بیفزایید.

۹.مدت زمان پخت باید ۸ دقیقه باشد.

۱۰پس از سرد شدن پیتزا را برش داده و میل کنید.

منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *