آشپزیسوپ و آش

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی خوشمزه

آش کلم بروکلی هم لذیذ هست و هم برای فصل پاییز و تابستان میتواند بسیار خوب واقع گردد. بنابراین تعلیم آن را برایتان قرار داده ایم. آش کلم یک نوع آش لذیذ و نیروبخش ومخصوص آذربایجان هست.

مواد مورد نیاز آش کلم بروکلی

برنج نیم دانه «خیس شده»; یک دوم پیمانه
بلغور جو «خیس شده»; ۱ پیمانه
نخود «خیس شده»; ۱ پیمانه
لوبیا سفید «خیس شده»; ۱ پیمانه
کلم برگ «خرد شده»; ۱ شماره
هویج «نگینی خردشده»; ۴ شماره
پیاز بزرگ «نگینی خردشده»; ۱ شماره
رشته آش; ۱۵۰ گرم
سبزی آش; ۱ کیلوگرم
ترخون «خردشده»; ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه و نمک; به میزان لازم
کشک; به میزان لازم
سیرداغ, پیازداغ و نعناداغ; به میزان لازم
روغن مایع; به میزان لازم

روش پخت آش کلم بروکلی

۱٫ پیاز را درون تابه اي ریخته و همراه با اندکی روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود, لوبیا سفید «از گذشته خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده» و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد اندکی آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

۲٫ هویج را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه برنج, بلغور, سبزی آش «اسفناج, گشنیز, جعفری, تره», ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

۳٫ رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

۴٫ آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ, پیازداغ, و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *