داروهای گیاهیشربت و دمنوشعطارباشی و طب سنتی

دمنوش های مفید در پیشگیری از سکته مغزی

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) یکی از عوامل اصلی مرگ‌ومیر در جهان سکته مغزی می‌باشد. در واقع بعد از بیماری‌های قلبی که اولین عامل است، سکته مغزی در رتبۀ دوم قرار می‌گیرد. بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۱۵ حدودا ۵۶.۴ میلیون مرگ در جهان ثبت شده است که ۸.۷ میلیون بر اثر بیماری‌های قلبی و ۶.۲ میلیون بر اثر سکته مغزی بوده است. برای پیشگیری از سکته مغزی و دور شدن از این عامل خطرناکِ مرگ، باید تغییرات مثبتی را در روند زندگی خود ایجاد کنید. در این نوشتار دمنوش‌هایی که برای رسیدن به این هدف به شما کمک می‌کنند را معرفی می‌کنیم.

پیشگیری از سکته مغزی

فواید زنجبیل

زنجبیل برای سلامت کلی بدن بسیار مفید و سرشار از ویتامین C، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. مصرف آن در تسکین درد، بهبود سیستم گوارش و ایمنی، مبارزه با آسم و بیماری‌های قلبی و عروقی، پاک سازی کبد و نابودی سنگ کلیه تاثیر بسزایی دارد همچنین این گیاه از تخریب سلول‌های بدن به علت سرطان نیز جلوگیری می‌کند.

زنجبیل یک منبع غنی از آنتی اکسیدان‌هاست که به کمک آن بدن با عفونت‌ها مبارزه می‌کند.

استفاده از زنجبیل بدن را در برابر ویروس‌هایی مثل آنفلوآنزا، سرماخوردگی و تبخال محافظت می‌کند همچنین مصرف زنجبیل سبب بهبود گردش خون در بدن می‌شود. نوشیدن چای زنجبیل برای پیشگیری از سکته مغزی نیز مفید است.

مواد لازم برای چای زنجبیل

یک فنجان آب

۲ قاشق غذاخوری شیر نارگیل

نصف قاشق غذاخوری عسل طبیعی

یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل

یک چهارم قاشق چای‌خوری زردچوبه

طرز تهیه

نخست آب را بجوشانید؛ زردچوبه و زنجبیل را در آن بریزید و اجازه دهید که به مدت هفت تا ۱۰ دقیقه بجوشد سپس شیر نارگیل را اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم آن می‌توان عسل را نیز به آن افزود.دمنوش‌هایی که سکته مغزی را در نطفه خفه می‌کنند/ موثرترین نسخه‌های گیاهی برای پیشگیری از سکته مغزی

فواید ترکیب سیر و لیمو

ترکیب سیر و لیمو سلامت شریان‌ها را افزایش می‌دهد و موجب کاهش جریان و فشار خون می‌شود. افراد با مصرف مخلوط سیر و لیمو کمتر در معرض حمله قلبی و سکته مغزی قرار می‌گیرند.

طرز تهیه

یک لیتر آب،۶ عدد لیموی ترش پوست کنده و ۳۰ عدد حبه سیر خرد شده را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. پوره به دست آمده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که سرد شود. مخلوط را در یک شیشه بریزید و به مدت سه هفته روزانه ۵۰ میلی لیتر از آن را مصرف سپس به مدت یک هفته استفاده از این ترکیب را متوقف کنید، و دوباره به مدت سه هفته، روزانه ۵۰ میلی لیتر از آن بنوشید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *