دستور تهیه طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

در این همبرگر خوشمزه از مخلوط قارچ و گوشت استفاده شده است. همین امر باعث شده است که این غذا بدون اضافه کردن کالری و چربی اضافی، مواد مورد نیاز بدن شما را تامین کند. قارچ‌هایی که در این غذا استفاده می‌شود معمولا دارای طعم بسیار خوشمزه‌ای هستند و می‌توانند طعم بی نظیری به همبرگر شما ببخشند.

  • برای۴ نفر
  • زمان پخت: ۱۴ دقیقه
  • زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • زمان شروع تا اتمام کار: کمتر از ۴۵ دقیقه

مواد لازم همبرگر گوشت و قارچ

  • ۱۷۰ گرم قارچ خرد شده
  • ۱۷۰ گرم گوشت
  • یک عدد تخم مرغ کوچک
  • یک سوم پیمانه آرد سوخاری
  • یک قاشق چایخوری سس خردل
  • یک دوم قاشق چایخوری دارچین
  • یک چهارم قاشق چایخوری مرزه
  • یک دوم قاشق چایخوری آویشن
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل شیرین
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری فلفل
  • چهار قاشق چایخوری چدار رنده شده
  • چهار عدد نان
  • یک عدد سیب ترش

طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

  1. ابتدا قارچ‌ها را داخل غذاساز بریزید و به خوبی خرد کنید . از غذاساز خارج کنید و آب باقی مانده را از آن بگیرید . سپس به یک کاسه منتقل کنید.
  2. به قارچ‌های خود گوشت، تخم مرغ، آرد سوخاری، خردل ، دارچین، مرزه، آویشن، فلفل شیرین، نمک و فلفل را اضافه کنید . خوب با هم مخلوط کنید .
  3. ترکیب بدست آمده را به ۸ قسمت تقسیم کنید . هر کدام را به قطر دلخواه باز کنید و سپس روی آن‌ها یک قاشق غذاخوری پنیر چدار بریزید.
  4. سپس همبرگرهای خود را با دمای متوسط بر روی منقل و یا سایر موارد موجود، گریل کنید تا به خوبی بپزد.هر طرف باید به مدت ۴ الی ۵ دقیقه بپزد.
  5. همبرگرهای آماده را داخل نان بگذارید و میل کنید .می‌توانید از سیب ترش برای سرو کردن استفاده نمایید.
منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.