طرز تهیه ماهی گریل شده در کمترین زمان ممکن
در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی عطارباشی به شما طرز تهیه ماهی گریل شده در سریعترین زمان ممکن را آموزش خواهیم داد. توجه داشته باشید که در این آموزش تکنیکهایی برای مزه دار کردن ماهی آموزش خواهیم داد که موجب میشود غذای شما طعم فوقالعادهای به خود بگیرد.
مواد اولیه برای تهیه ماهی گریل شده
روغن زیتون: یکچهارم پیمانه
آب لیمو: ۳قاشق غذاخوری
آویش: ۳شاخه
سیر: ۳یا۴ حبه
فلفل سیاه: به مقدار کم
فیله ماهی: ۴یا۵ تکه
نمک: به میزان لازم
تره و لیمو: به مقدار دلخواه
آب لیمو: ۳قاشق غذاخوری
آویش: ۳شاخه
سیر: ۳یا۴ حبه
فلفل سیاه: به مقدار کم
فیله ماهی: ۴یا۵ تکه
نمک: به میزان لازم
تره و لیمو: به مقدار دلخواه
پیشنیازهای مورد نیاز
- سیرها رو پوست کنده و له کنید. حتی میتوانید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید.
- ۴ تکه فیله ماهی، مناسبتراست هر کدام حداقل ۱۶۰ گرم وزن استفاده کنید.
- از ماهیهایی باگوشت سفت و سفید مانند قزلآلا استفاده کنید. دقت داشته باشید پوست ماهی رو جدا نکنید.
- اگر مایلیداز تره استفاده کنید، اون رو خرد کنید.
طرز تهیه ماهی گریل شده
- در کاسه کمعمقی، روغن زیتون، آبلیمو، برگهای آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه رو با یکدیگر ترکیب کنید.
- تکههای ماهی را به ترکیب فوق افزوده و ترکیب را روی ماهیها بمالید. روی ظرف را پوشانده و برای مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید.
- ماهیتابه گریل رو روی گرمای ملایم رو به بالا حرارت دهید. تکههای ماهی را از ترکیب مواد مزهدار کننده خارج کنید و آنها را تکان بدهید تا مواد اضافی روی اونها نمونه میتوانید ماهی رو روی دستگاه گریل هم بپزید.
- تکههای ماهی را از سمت پوست در تابه بذارید، سپس کمی نمک به آنها اضافه کنید. تکه ها رو تا پوست ماهی ترد و قهوهای بشه بپزید، سپس بچرخونید و برای تقریبا ۵ تا ۶ دقیقه دیگه تا ماهی مغزپخت و قهوهای بشه، بپزید.
- در صورت علاقه، ماهی رو به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید.