آشپزیغذای بین المللی

دستور طبخ اسپاگتی کاربونارا

اگر شما هم از طرفداران اسپاگتی هستید پس حتماً این آموزش را دنبال کنید چون قرار است طرز تهیه بهترین اسپاگتی کابونارا را آموزش دهیم. با مجله آشپزی عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم اسپاگتی کاربونارا

  • ۴۰۰ گرم اسپاگتی
  • ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ۲ عدد سیر خرد شده
  • ۳ عدد تخم مرغ به اضافه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه
  • ۱۰۰ میلی لیتر خامه سفت شده
  • ۵۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • ۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

دستو پخت اسپاگتی کاربونارا

مطابق دستور پخت اسپاگتی آن را درون قابلمه با اب و نمک کافی بپزید. در همان حال روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط داغ کنید. سیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید سپس ماهیتابه را برداشته و کنار بگذارید.

تخم مرغها، خامه و زرده تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و به آرامی با چنگال به هم بزنید. اسپاگتی را درون آبکش ریخته و بعد سراغ ماهیتابه رفته همه ترکیبات را به اضافه جعفری به اسپاگتی اضافه کرده و کل ترکیبات را با هم قاطی میکنیم و می گذاریم غذا پخته شود. حرارت اسپاگتی باعث پخت تخم مرغها شده و حالت کرم مانندی به خود می گیرند. غذا را همراه با پنیر پارمسان اضافه سروکنید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *