دستور پخت اسپاگتی با نخودفرنگی
گاهی استفاده از تعداد کمتری ماده غذایی در تهیه غذا باعث خوشمزگی بیشتر آن میشود. اسپاگتی با نخودفرنگی فقط با ۷ ماده ساده تهیه میشود و ۲۰ دقیقه بیشتر وقت شما را نمیگیرد. مراحل آماده سازی و خرد کردن زیادی هم احتیاج ندارد. علاوه بر این اسپاگتی با نخودفرنگی طعمی عالی دارد و خلاصه میتوان گفت اگر نیاز به یک غذای آسان، فوری و خوشمزه دارید اسپاگتی با نخودفرنگی یکی از بهترین گزینه هاست.
ترکیب بیکن گوساله، سسی خامه ای و نخودفرنگی خوش آب رنگ غذایی با جلوه زیبا و طعمی دلنشین برای شما و عزیزانتان فراهم میکند و قطعاً آن را بیشتر از یک بار امتحان خواهید کرد.
مواد لازم اسپاگتی با نخودفرنگی
- بیکن گوساله ۶ عدد
- سیر رنده شده ۲ حبه
- ماکارونی ۲۵۰ گرم
- پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
- نخود فرنگی ۱/۴ پیمانه
- خامه ۱/۲ پیمانه
- جعفری برای تزیین
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه اسپاگتی با نخودفرنگی
ابتدا ماکارونی را در یک قابلمه آب و کمی نمک بپزید. نگذارید ماکارونی بیش از حد پخته و نرم شود. در حین پخته شده ماکارونی، بیکن های گوساله را خرد کنید و آنها را در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله متوسط تفت بدهید. وقتی بیکن قهوه ای رنگ شد سیر رنده شده را بدان اضافه کنید و چند بار هم بزنید. ممکن است لازم شود شعله را کمتر کنید تا سیر نسوزد.
وقتی ماکارونی به حد کافی پخته شد (حالت آل دانته) آن را آبکش کنید. اما یک چهارم از آب ماکارونی داغ را جدا کنید و نگه دارید. بلافاصله ماکارونی را به تابه بیکن و سیر اضافه کنید و به آرامی زیر و رو نمایید. شعله باید کم باشد. خامه، نخود فرنگیو پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. به این کار ادامه دهید تا خامه کمی غلیظ شود. اگر ماکارونی ها به هم چسبیده بودند کمی از آب داغ جدا شده را به مخلوط اضافه کنید.
تابه را از روی حرارت بردارید. به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کنید. برای تزیین اسپاگتی با نخودفرنگی از جعفری خرد شده و مقداری پنیر پارمزان استفاده کنید.