آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه سیب زمینی پنیری

غذاهای سالم همیشه هم نباید با بروکلی ترکیب شوند، در این دستور آشپزی طرز تهیه یک غذای خوشمزه و سالم را به شما آموزش میدهیم.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ بعضی غذاها همیشگی هستن چون هم درست کردنشون خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه هستن. مثل این دستور سیب زمینی با پنیر که شباهت زیادی به سیب زمینی تنوری داره. هر دوی این غذاها خیلی خوشمزه هستن و داخل سسی که با آرد و کره درست شده پخته میشن. بیایید با هم این غذای عالی رو درست کنیم.

مواد لازم سیب زمینی پنیری

  • ۴ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۱ عدد پیاز شیرین بزرگ
  • ۲ فنجان شیر
  • ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • ۳ عدد پیاز سبز

دستور تهیه سیب زمینی پنیری

فر را روی ۴۰۰ درجه گرم کنید.

در ابتدا اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید. در کنار آن ها پیاز را هم حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها تا جای ممکن نازک باشد.

داخل ظرف را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید. روی سیب زمینی ها یک لایه پیاز بچینید. همینطور سیب زمینی ها و پیازها را بچینید تا ظرف پر شود.

یک عدد قابلمه یا تاوه روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و کره و آرد را داخل آن بریزید. آرد و کره را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت آن زمانی مناسب است که یک لایه روی قاشق را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

نصف فنجان از پنیر را نگهداشته و بقیه را به سس اضافه کنید.

وقتی پنیر کاملا ذوب شد سس را روی لایه های سیب زمینی و پیاز که داخل ظرف چیده اید بریزید. سس باید روی تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. دوباره روی لایه سس باقیمانده پنیر را بریزید.

cheesy-potatoes-3

روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شود. دوباره فویل را برداشته و به مدت ۱۵۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. در آخر روی آن را با پیاز سبز تازه تزئین کنید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *