آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آش

طرز تهیه سوپ قارچ و کلم پیچ

این سوپ خوشمزه حاوی ۴۱ کالری و ۱۰ گرم کربوهیدرات بوده و عاری از چربی است. این غذای لذیذ منبع عالی از آنتی اکسیدان‌های مختلف است. این سوپ با ویتامین‌های مختلفی همچون ویتامین B66 ، رویبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک غنی شده است .

  • زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • زمان آماده سازی تا پخت: کمتر از ۴۵ دقیقه

مواد لازم سوپ قارچ و کلم

برای داشی(مایع سوپ)

  • هشت پیمانه آب
  • ۲ نوار کونبو(جلبک دریایی)
  • ۳ عدد قارچ خشک شده
  • زنجبیل تازه‌ی خرد شده

برای سوپ میسو:

  • یک پیمانه از مایع سوپ (داشی)
  • نصف پیمانه برنج قهوه‌ای
  • ۲۲۶ گرم رشته فرنگی یا نودل
  • دو حبه سیر خرد شده
  • ۱۴ گرم قارچ
  • ۶ الی ۸ برگ کلم پیچ خرد شده
  • زنجبیل تازه خرد شده
  • ۱۹۸ گرم توفوی (پنیر لوبیا) خرد شده
  • ۳ الی ۴ عدد پیاز تازه‌ی خرد شده

طرز تهیه سوپ قارچ و کلم پیچ

۱٫برای تهیه‌ی داشی( مایع سوپ) : ابتدا یک ظرف بزرگ را با آب پر کنید و کونبو، قارچ خشک شده و زنجبیل را به آن بیفزایید.حرارت متوسط را روشن کنید و اجازه دهید این مواد قبل از جوشیدن آب، کمی بپزد. حرارت را خاموش کنید و کونبوها، زنجبیل و قارچ‌ها را خارج کنید.

۲٫برای سوپ میسو : در حالیکه داشی هنوز گرم است، یک پیمانه از آن را برارید.

۳٫در یک ظرف جداگانه، نودل و یا رشته فرنگی را بر اساس دستور تهیه، آماده نمایید .

۴٫داشی را روی حرارت متوسط کمی گرم کنید و سپس سیر، کلم پیچ، قارچ، زنجبیل و توفو را به آن بیفزایید . سپس اجازه دهید کلم‌ها نرم شود . برای اینکار تقریبا ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان نیاز است.

۵٫نودل‌ها را در یک کاسه قرار دهید و سوپ میسو را روی آن بریزید. شما می‌توانید پیاز را روی آن سرو کنید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *