دستور پخت مرغ ترد با طعمی متفاوت
امروز برای شما عزیزان در مجله آشپزی عطارباشی ، طرز تهیه مرغی متفاوت آماده کردهایم که بسیار خوشمزه و ترد است . به شما پیشنهاد میکنیم حتما این غذا را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم مرغ ترد
- یک قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری زیره
- نصف قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده
- یک چهارم قاشق چای خوری دانه رازیانه
- یک چهارم قاشق چای خوری تخم گشنیز
- یک چهارم قاشق چای خوری رزماری خشک شد
- دو قاشق غذا خوری فلفل قرمز
- دو قاشق چای خوری پودر سیر
- دو قاشق چای خوری آرد همه منظوره
- یک قاشق چای خوری پودر پیاز
- پنج قاشق غذاخوری روغن نباتی
- یک جوجه متوسط
طرز تهیه مرغ ترد
ابتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد ( ۴۴۰ درجه فارنهایت ) قرار میدهیم.
نمک ، زیره ، مریم گلی ، رازیانه ، گشنیز و رزماری درون ظرف میریزیم و میکوبیم و به هم میزنیم سپس مخلوط ادویهها را اضافه میکنیم.
پس از آن فلفل قرمز ، پودر سیر ، آرد و پودر پیاز را اضافه میکنیم و به هم میزنیم و درون روغن نباتی میریزیم و به صورت خمیر در میآوریم و صاف میکنیم.
مرغ را درونش میخوابانیم و درون فر قرار میدهیم و درجه فر را به ۷۵ درجه سانتی گراد کاهش میدهیم و اجازه میدهیم یک ساعت پخته شود سپس میتوانیم برش دهیم و سرو کنیم.