آشپزیخوراک و خورش

دستور پخت مرغ ترد با طعمی متفاوت

امروز برای شما عزیزان در مجله آشپزی عطارباشی ، طرز تهیه مرغی متفاوت آماده کرده‌ایم که بسیار خوشمزه و ترد است . به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم مرغ ترد

  • یک قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری زیره
  • نصف قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده
  • یک چهارم قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • یک چهارم قاشق چای خوری تخم گشنیز
  • یک چهارم قاشق چای خوری رزماری خشک شد
  • دو قاشق غذا خوری فلفل قرمز
  • دو قاشق چای خوری پودر سیر
  • دو قاشق چای خوری آرد همه منظوره
  • یک قاشق چای خوری پودر پیاز
  • پنج قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • یک جوجه متوسط

طرز تهیه مرغ ترد

ابتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد ( ۴۴۰ درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

نمک ، زیره ، مریم گلی ، رازیانه ، گشنیز و رزماری درون ظرف می‌ریزیم و می‌کوبیم و به هم می‌زنیم سپس مخلوط ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم.

پس از آن فلفل قرمز ، پودر سیر ، آرد و پودر پیاز را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم و درون روغن نباتی می‌ریزیم و به صورت خمیر در می‌آوریم و صاف می‌کنیم.

مرغ را درونش می‌خوابانیم و درون فر قرار می‌دهیم و درجه فر را به ۷۵ درجه سانتی گراد کاهش می‌دهیم و اجازه می‌دهیم یک ساعت پخته شود سپس می‌توانیم برش دهیم و سرو کنیم.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *