سالاد میگو

طرز تهیه سالاد میگو همراه با سس

موادلازم سالاد میگو

  • ميگوي تميز و پخته شده : ۱۵۰ گرم
  • كرفس ريز شده :۱۰۰ گرم
  • مايونز يا سس سالاد . ۳ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ :۴ عدد
  • فلفل و نمك : به مقداركافي

طرزتهیه سالاد میگو

كرفس خورد شده را با كمي آب مي پزيم تا نرم شود . سپس آنرا در داخل آبكش ريخته تا آب آن گرفته شود. ميگو را پوست كنده، پخته و داخل ظرفي حاوي آبليمو و نمك و فلفل و كمي روغن زيتون ريخته (در صورت تمايل كمي هم سير به آن اضافه مي كنيم ) و به مدت يك ساعت مي خوابانيم و در يخچال نگه مي داريم .

بعد از مدتی کوتاه ميگوها را از ظرف در آورده و داخل ديس مي چينيم و بينشان كرفس ريخته و مايونز را بر روي مواد مي ريزيم . سپس تخم مرغ هاي پخته شده را ورقه ورقه كرده و بين ميگو ها قرار مي دهيم به طوري كه خورد نشود . مي توان اطراف سالاد را با برگ كاهو و پره هاي ليمو ترش و جعفري تزيين كرد .

منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.